Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Lucas_0928

Maak favoriet 

foto Lucas_0928foto Lucas_0928foto Lucas_0928foto Lucas_0928Bekijk foto's 
TweelingenTweelingenOs ~ VuurOs ~ Vuur

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Dan vind ik het vooral een interessante vraag wat maakt dat ze hier behoefte aan heeft. Ik vind eerlijkheid en heldere communicatie belangrijk om gezamenlijk te kijken of we er samen uit kunnen komen, wat er mist, wat we in onze relatie zouden kunnen doen om het gemis in te vullen. Ook vind ik het belangrijk om mijn grenzen te bewaken en eventueel de relatie te stoppen waneer het gaat om iets wat ik niet kan bieden.

    Eerlijkheid, contact en communicatie is voor mij het belangrijkst.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Prima! Vooral doen! Zelfontwikkeling is belangrijker dan een relatie. Ik zou het aanmoedigen als ze daar behoefte aan heeft.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Weet ik niet. Ik ben niet iemand van veel geld. Ik vind mijn geluk niet in veel geld en veel spullen. Ik denk dat ik gewoon leuke dingen zou doen, maar ook enorm veel geld zou besteden aan dingen waarvan ik denk dat het de aarde kan helpen.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Leuk! Ik kan mij voorstellen dat het ook super inspirerend kan zijn!
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Overwegen om te stoppen en zoeken naar iets waar ik blijer van wordt.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview