Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Twan_1972

Maak favoriet 

foto Twan_1972foto Twan_1972foto Twan_1972foto Twan_1972foto Twan_1972Bekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenRat ~ WaterRat ~ Water

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Ik ben niet jaloers aangelegd dus het woord 'vreemd gaan' zegt me niet zoveel in deze context. Ik ga voor een relatie waarin een verliefdheid op een ander gewoon kan worden besproken en mocht mijn partner echt iets willen doen met die verliefdheid, dan bespreken we dat. Al hoop ik vooral dat die energie onze relatie kan versterken.

  Uitgangspunt is voor mij een monogame relatie maar je weet helemaal niet hoe het leven zich ontwikkelt en wat er in een relatie gebeurt. Eerlijk en liefdevol zijn is voor mij belangrijk.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Goed idee. Lijkt mij alleen maar gezond als we af en toe dingen voor onszelf doen of met vrienden.

  Samen op vakantie wel het leukste, mooie momenten delen!
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Mijn droomhuis kopen; een woonboerderijtje met een stuk grond, vlakbij de natuur.

  Wat is mijn droomwens hierin?

  Ik zou graag met een geliefde (en haar eventuele kinderen) en mijn dochtertje in deeltijd in een landelijk gelegen boerderijtje willen gaan wonen. Nabij een mooi wandelbos of natuurgebied.

  Een woonboerderij zal vaak in een agrarische omgeving liggen. Ik heb soms moeite met een agrarische omgeving vanwege het dierenleed en de milieuvervuiling en daarnaast zie ook dat boeren in Nederland bijna de enige zijn die nog echt contact hebben met de natuur, de seizoenen en dieren.

  Met een stukje grond om zelf wat dieren te houden en onze poezen en hond lekker los te kunnen laten lopen. En om zelf groenten en fruit te kunnen verbouwen. Wie weet een paar mooie 'oude' fruitbomen planten. Een boomgaard maken.

  Ook lijkt het me fijn om een gastenverblijf te hebben voor vrienden en familie en eventueel om eens af en toe te verhuren. Een mooie yurt om yogalessen te geven, samen te mediteren met mensen uit de buurt, een kleine drumcirkel te organiseren of een plantmedicijndag. En een kleine zwemvijver voor een koude duik elke ochtend!

  Ook zou ik heel graag een naastgelegen voormalig agrarisch perceel willen omtoveren tot een bos. En dat dan in 25 jaar zien uitgroeien tot een plek waar heel veel dieren zoals egels, vogels en vossen gaan komen. Geïnspireerd door de film 'my little farm' en mijn inmiddels overleden oudtante die dat in Zeeland had gedaan. En dan een deel van dat bos wel met paden voor onderhoud en eigen genot en een ander deel helemaal wild laten gaan.

  Mijn voorkeur gaat uit naar dit samen te doen met een geliefde maar met een kleine, leuke community zou dit ook tof zijn.

  Stoppen met mijn kantoorwerk zal ook gebeuren wanneer dat schip met die onverwachte miljoen binnenvaart. Het 'werk' is nuttig en soms zelfs leuk en uitdagend maar 'kantoor' niet. Kan ik de hele tijd aan de slag met mijn woonplek, medicijnplanten en nuttig vrijwilligerswerk (in een hospice bijvoorbeeld).
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Mijn geliefde is een vrij persoon dus dat vind ik verder helemaal prima. Nog fijner als de energie daarvan gedeeld mag worden in onze intieme relatie.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Dan zoek ik een andere klus!

  Ik ben sinds begin 2021 zelfstandig adviseur sociaal domein voor gemeenten en doe dus tijdelijke werkzaamheden. In beginsel maak ik ook een minder leuke opdracht gewoon af. Ik zoek wel steeds werkzaamheden met een echte en positieve impact op mensen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift