Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Damian

Maak favoriet 

foto Damianfoto Damianfoto DamianBekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterKonijn ~ AardeKonijn ~ Aarde

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Voornamelijk in het zorgen voor mijzelf. Bij lastige momenten of wanneer mijn hoofd vol zit kan ik rust vinden in het mediteren met behulp van meditatie / aardende muziek. Daarnaast lees / luister ik graag een boek over spiritualiteit. The Power of Now van Eckhart Tolle heeft mij veel gebracht.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Whatever comes on the path. . Ik sta open voor van alles maar respecteer ook dat je soms even een moment alleen nodig hebt.
 • Ik verwen mijzelf zo:Door gewoon even een dagje op de bank te hangen en eten te bestellen.
 • Mijn definitie van geluk:Geluk maak je zelf. Door te kiezen voor een positieve en blije instelling creĆ«er je je eigen geluk. Zolang ik fijne mensen om mij heen heb en verder mijn ding kan doen ben ik al gelukkig.
 • Dit is waar ik van geniet:Er zijn zoveel dingen waar ik intens van kan genieten, zoals 's nachts op de snelweg rijden met keiharde muziek aan of een avondje lekker eten / drinken met vrienden.

  Bovenal kan ik intens genieten in de kleine blijdschappen van anderen. Dat ene moment dat ik mijn broertje een nieuwe ervaring kan geven of mijn hond na een paar weken eindelijk weer zie.
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Door elkaar genoeg ruimte te geven maar tegelijkertijd ook tijd te maken voor momenten om echt samen te zijn. Zo zijn de momenten samen een stuk specialer. Als de momenten samen vanzelfsprekend worden gaat een stukje van het levendige er van af.

  Verder denk ik ook dat je gewoon open in communicatie met elkaar moet zijn en bereid moet zijn om nieuwe dingen te proberen. 'Niet levendige relaties' zitten naar mijn idee voorall in een sleur van hetzelfde.
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Bij moeilijke momenten vind ik het prettig om met een vertrouwd iemand te praten over wat ik moeilijk vind aan dat moment. Door iets te vertellen raak ik het kwijt en kan ik soms direct al nieuwe inzichten krijgen over wat ik kan doen. Uiteindelijk probeer ik naar mijn gevoel te luisteren over wat de beste koers van actie is.

  Ik heb inmiddels geleerd dat het in ieder geval geen optie is om bij de pakken neer te gaan zitten.
 • Ik ben een avondmens
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview