Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Damian

Maak favoriet 

foto Damianfoto Damianfoto DamianBekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterKonijn ~ AardeKonijn ~ Aarde

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja recreatief
  • De sporten die ik beoefen:Een paar keer per week naar de sportschool. Daar doe ik een mix van cardio en krachttraining. Grotendeels om fit te blijven.
  • Volg ik sporten (passief)?De formule 1 vind ik toch altijd wel leuk om te volgen. De spectaculaire races zijn een mooie zondag activiteit.
  • Mijn hobbies:Muziek maken en luisteren zijn wel echte hobby's. Muziek maak ik op mijn computer, ik maak dan vooral tech-house / techno. Het is iets waar je van moet houden maar ik kan er echt mijn energie in kwijt en dat maakt het zo lekker.

    Qua muziek luisteren ben ik van alle markten thuis maar ik luister het meest naar hard-rock en hardstyle. De hardere muziek werkt toch enigszins kalmerend voor een druk hoofd. Door keihard mee te headbangen of te zingen kan ik toch weer een heleboel energie kwijt. Maar een beetje jazz op de achtergrond tijdens het eten koken is ook heerlijk!
  • Heb ik huisdieren?Mijn hond James woont inmiddels bij mijn achtertante. Het is een Berner Sennen en houdt enorm van knuffelen (wat ook heerlijk is met zijn dikke vacht). Aangezien ik op kamers ben verhuisd kon ik hem helaas niet meenemen. Gelukkig is hij in de familie gebleven en kan ik hem dus ook regelmatig bezoeken en een lekkere wandeling met hem maken. Het is een echte vriend die mij door een lastigere tijd in mijn leven heeft gesleept. Tijdens de lockdown was hij mijn reden om de deur nog uit te gaan.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift