Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Jofkeekfoj

Maak favoriet 

foto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto Jofkeekfojfoto JofkeekfojBekijk foto's 
KreeftKreeftPaard ~ AardePaard ~ Aarde

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Ik ben fan van openheid, als er wat is bespreek je dat met je partner. Als er gemissen of behoeften zijn ook. Dan kun je samen bekijken wat de beste passend is om hier (al dan geen) gehoor aan te geven.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik ga jaarlijks met mijn moeder een stedentrip doen en soms met een vrienden een weekendje weg en ik kan me voorstellen dat mijn partner vergelijkbare trips heeft.
  De meeste vakanties breng ik graag samen met mijn partner door.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ik zou mijn dromen omzetten naar doelen en een plan maken om deze te gaan verwezenlijken. Totdat ik alles heb uitgezocht en geregeld staat het geld op de bank te wachten.

  Zoals het er nu voor staat zou ik uitkijken naar een vrijstaand huis in boerderij-achtige sfeer met een grote stal waar ik mijn atelier / galerie van maak. Ik woon met jou in de boerderij en organiseer schilderweekenden, workshops en wie weet wat nog meer. Het lijkt me leuk als jij ook je inbreng hebt en we samen onze passies leven in een vorm die niet voelt als werken.
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Lekker doen als hij daar plezier in heeft. Ik vind het fijn als ik mee kan genieten van zijn genot.
  Als het een gewoonte wordt, dan lijkt het me goed te bespreken of er een een leegte opgevuld dient te worden.
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Ik ben zelfstandig ondernemer, dus ik kijk wat er nodig is om de situatie te veranderen en verander dat.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview