Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Clarita35

Maak favoriet 

foto Clarita35foto Clarita35foto Clarita35foto Clarita35foto Clarita35Bekijk foto's 
RamRamOs ~ HoutOs ~ Hout
'Hoi!

Mijn naam is Claire - helder in het Frans, wat mij goed beschrijft en waar ik ook vandaan kom. Mijn karakter is lief, zorgzaam, heb veel humor, word blij van mensen die zichzelf durven zijn, ben speels, dynamisch, sensitief en zelfbewust en een knuffelkont.
En soms ben ik dat ook allemaal niet en ben ik moe, niet aardig, en heb ik nergens zin in. Als je me dan gewoon laat zijn dan is er niks aan de hand. Alles komt en gaat, zo ook de donkere wolken, en de zonneschijn. Daar moet ik mezelf nog regelmatig aan helpen herinneren.

Ik hou van: dansen, lachen, spelen, intieme theatervoorstellingen bezoeken (Oerol / Parade. . ), in de natuur zijn, boswandelingen maken, moestuinieren, kamperen, reizen, creatief bezig zijn, huismussen, gezond koken, mensen ontmoeten en dieren knuffelen.
Ik vind een goede balans tussen dingen ondernemen en rust belangrijk en word ook heel blij van samen op de bank een goede film kijken of een boek lezen - misschien terwijl jij lekker met je eigen ding bezig bent of een maaltijd voor ons kookt :) Ik zie mezelf als een kat. Best wel rustig, introvert, vind het heerlijk om onder de mensen te zijn, en zo en nu ook lekker speels en uitbundig. En ik geef ook graag af en toe een kopje ;) Als ik me op mijn gemak voel miauw ik ook weleens.

En, niet onbelangrijk: Ik hou van bewegen. Dansen is mijn passie nummer 1 en doe ik graag veel, voor mezelf, ook geef ik soms les en wil ik improdansweken in de natuur organiseren. Ook ga ik er graag samen op uit! Kanoen, fietsen, wandelen. .

In relaties waardeer ik authentiek contact en verlang ik naar een partner om een serieuze relatie mee op te bouwen.
Ik hou van romantiek en passioneel samenzijn, maar ook echt van een maatjesgevoel, het idee van elkaar steunen, elkaar waarderen om wie we zijn en naast een veilige bedding elkaar ook genoeg ruimte gunnen om ons eigen ding te doen.
Ik vind het leuk om samen dingen te ondernemen, en naast mij past iemand met een geaard karakter, stevig maar zorgzaam, die ook tegen een stootje kan en verbinding niet uit de weg gaat. We hoeven niet alleen maar dezelfde interesses te hebben - ik word er blij van als jij doet waar jij blij van wordt, maar voldoende gezamenlijke interesses zijn wel zo fijn - zoals allebei van de natuur kunnen genieten of van culturele activiteiten en muziek.

Ik ben in Frankrijk geboren en breng ik mijn tijd ook graag daar af en toe door (twee jaar geleden heb ik 5 maanden in de Dordogne doorgebracht, heerlijk meerdere keren per dag de rivier in plonzen!!) misschien om uiteindelijk wel deels (met jou) ook een bestaan op te bouwen, Het zou wel fijn zijn als je ook de wens hebt om vaker in een natuurlijke omgeving te zijn en we in ieder geval samen op onderzoek uit kunnen naar een mogelijk andere leefomgeving.

Wat betreft spiritualiteit ben ik na jaren van wegzweven eindelijk weer geland. En wat voelt het fijn, weer met beide voetjes op de grond. Dat houd ik dan ook graag zo ;) Geen eindeloze 'healingsessies' meer voor mij. Gewoon genieten van het hier en nu. Ik mediteer wel, vind het nog steeds fijn om mezelf te blijven ontwikkelen, maar voel veel meer dat ik gewoon ok ben zoals ik nu ben, perfect inclusief al mijn kwetsuren.
Ik kijk zo nu en dan naar filmpjes van Eckhart Tolle, ga nog steeds naar Ecstatic Dance omdat ik gek ben op dansen, en ben graag veel buiten.
Sommigen vragen mij 'denk je dat je nu verlicht bent?'
Haha, daar zouden we het weleens over kunnen hebben.
Maar niet te lang, en met een goed glas bier of wijn, met een heerlijk etentje ;)

Als je de ja voelt om elkaar te spreken hoor ik je graag!
Als het klikt kunnen we videobellen.

Groetjes,
Claire.'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 35 jaar
 • Jij bent tussen de 30 en 45 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie zoekt
 • Mijn lengte is 170 cm
 • Jij bent tussen de 170 en 195 cm
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Utrecht
 • Ik heb als sterrenbeeld Ram
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Hout
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift