Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Melanie65

Maak favoriet 

foto Melanie65foto Melanie65foto Melanie65Bekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenPaard ~ HoutPaard ~ Hout

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Vreemdgaan vind ik heel moeilijk. Het betekent, volgens mij, dat er dan te weinig compassie, vertrouwen, aandacht en liefde voor elkaar is. Het ligt aan de situatie of ik dan door wil gaan met de relatie of dat ik de relatie wil beĆ«indigen .
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Dat moet kunnen. Ik heb dit zelf aan de hand gehad. Mijn partner ging met de zoons weg en ik met een vriendin. Een zekere mate van vrijheid is prettig om de relatie goed te houden.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ik zou direct stoppen met werken. Ik zou een huis willen kopen op een plek waar ik me fijn voel. Ik zou willen reizen en ik zou geld willen schenken aan een project in Afrika op het gebied van onderwijs en / of verbetering van de medische zorg aldaar.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Moeilijk. Hoe moet je dit beoordelen? Is het een extraatje voor hem of ben je als partner niet spannend genoeg? Ik zou graag willen uitzoeken, waarom iemand dit nodig heeft.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Ik ga solliciteren.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift