Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Revi72

Maak favoriet 

foto Revi72Bekijk foto's 
SteenbokSteenbokZwijn ~ MetaalZwijn ~ Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: als je partner of ik vreemd gaat dan zit er iets fout in je relatie, want vreemdgaan houdt in dat je niet hebt afgesproken dat het een open relatie is. Oneerlijkheid is dan wat bij mij oppopt en dat zoek ik niet in een relatie. Ik hou meer van openheid en eerlijkheid, hoe hard het ook kan zijn, ik denk dat je daar veel verder mee komt als alles maar onder het tapijt schuiven.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: heerlijk!!
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: ik zou iedereen waar ik van hou een bedrag geven en dan zelf gaan rondreizen, andere culturen ontdekken, andere denk / zienswijze ontdekken.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: ligt eraan, doet hij dat stiekem of betrekt hij mij erbij
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: dan ga ik solliciteren, ik blijf niet ergens werken waar ik niet gelukkig ben, want dan wordt ik ook een minder goede pleeg, en dat wil ik niet, ik wil dat mensen de zorg krijgen die ze verdienen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos Kleijnen, coach en trainer