Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Wilma1960

Maak favoriet 

foto Wilma1960foto Wilma1960foto Wilma1960Bekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterRat ~ MetaalRat ~ Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Been there, afschuwelijk.
    Ik zoek een veilige man, die eerst zijn verlangens uitspreekt en samen het pad van de oplossing zoekt, voordat hij naar een ander gaat. Dus absoluut een no go.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Helemaal geen punt.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Niet veel anders, zeker niet materialisitisch erdoor worden. Me goed bezinnen of ik er een mooi project voor kansloze kinderen op zou kunnen zetten.
    IK zou er in ieder geval gewetensvol en zingevend met zorg en aandacht mee om willen gaan, mijn naasten er ook in willen laten delen
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Dat hangt er van af. Met welk doel hij dat doet. ik zal hem dus ernaar bevragen. Misschien is hij gewoon nieuwsgierig om wat nieuws uit te proberen. . . .
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Stoppen. Dat heb ik dus net gedaan. Ik heb zo weer werk, daar ben ik niet bang voor, in het onderwijs is werk genoeg. Maar ik wil niet meer in de prestatiedruk. En liever op een werkplek met wat minder hectiek en wat kleine omgeving met aandacht voor bewustwording.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Jos Kleijnen, coach en trainer