Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   RenyLove

Maak favoriet 

foto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLoveBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenSlang ~ AardeSlang ~ Aarde

Levensvisie

 • Spiritualiteit is belangrijk voor mijn partner
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Spiritualiteit is geen concept voor mij, om me intellectueel in te verliezen. Maar het is de levende ontwaakte Werkelijkheid, die in de vorm van al wat leeft, constant roept en uitnodigd om dit mysterie meer en meer te realiseren en mij te laten overnemen. . laagje voor laagje en tegelijkertijd alles in 1 keer. . (bitter)sweet surrender. . .

  Spiritualiteit bestaat niet als iets wat afgescheiden is van het aardse. . Alles is die ene zelfde werkelijkheid met 1001 pespectieven en delen. . . Die steeds meer in verbinding gebracht mogen worden. . . Het meest lichte, ruime en trascendente in verbinding gebracht met het meest kleine, gewonde en banale...zodat de heelheid en liefde in alles wordt geleefd.

  Ik houd echt van dit mysterieuze bestaan, waarvan ik met de dag meer ontdek dat ik het ben en alrijd ben geweest. . . En het breekt mijn hart met de dag meer open, voor dit wonder <3
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Per relatie is dat toch weer anders, afhankelijk van heel veel factoren. . .

  Ik ben wel een echt knuffeldiertje, dus knusse warme zwoele momenten deel ik graag en lekker veel. . .

  Ben niet zo weg van drukke overvolle en ambitieuze levens waarin alles om werk en doelen nastreven gaat en alles gehaast moet en er nauwelijks tijd is voor het wonder van NU. .

  Maar ik houd ook heel erg van veel tijd met mezelf alleen doorbrengen.

  En de mate aan behoefte aan verbinding gaat ook in cycli he, zoals alles eigenlijk.

  ---

  My love,

  I love to know you
  the way I love and know myself
  And I love you
  to love to know me
  the way you love
  and know yourself

  I love to feel
  your aliveness
  with these lively senses of mine
  I love to sing and dance together
  from the depths, and shine it out
  To laugh and cry and speak out loud
  and when we feel so, even shout

  When the trees,
  the stars,
  the other’s eyes
  reflect true nature’s ‘I’
  I love to sit and just be silent
  to hear the sound
  of what we are

  I love to crawl
  and climb and fall
  and feel I’m sinking in the sand
  After we’ve just come back
  from our trip
  to the wordless
  infinite land

  I love us to remind each other
  that we’re strong,
  Divine
  and go on
  And know ‘I AM’
  whether we go left
  or right
  or wrong…

  <3
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Verschilt per periode. Maar wanneer er contact is is er ook echt een connectie en diepe uitwisseling.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Wanneer seksualiteit gebeurt in een werkelijke ont-moeting van Essentie met Essentie en het meer is dan fysieke bevrediging...dan is dit een Goddelijk Gelukzalig en Transformerende dans. . heel graag.

  Ik wil echt op alle lagen in mij JA voelen,
  voordat ik voel seksueel contact wil maken. En ieder moment weer. Sowieso met open hart en grote sensitiviteit voor wat er subtiel gevoeld wordt bij beiden. Aanwezig zijn bij elkaar op emotioneel vlak en ook nog subtieler.

  Seks is onbeschrijflijk heerlijk. Smelten. . Extase..Overgave. . . Liefde die expandeert. . . alle zelfbesef loslaten..wauw. En ook belangrijk dat er ruimte is voor en aanwezigheid bij echte kwetsbaarheid en (emotionele) heling wanneer dat zich aandient tijdens intiem contact, want bij echt diepe verbinding kan er juist ook heel veel (ouds) loskomen wat om bedding vraagt. Een goede huilpartij vanuit m'n tenen is voor mij vaak ook een teken dat de seks en de intimiteit heel goed is / was hahaha. . .


  Tegelijkertijd is seksualiteit veel meer dan seks tussen 2 mensen of zelfs met mezelf. Eigenlijk heeft het hele hestaan voortdurend seks met zichzelf. . .

  En die pure vrije levenskracht kan ik vaak ook voelen, zonder enige fysieke actie.

  Werkelijk intiem zijn met een ander kan trouwens ook op zoveel manieren, want net zo diepe verbinding bestaat ook zeker zonder seks. Maar toch ben ik in een relatie vaak best wel een heel seksueel en sensueel intens wezen, als er echt die openheid en connectie is. . . Wel merk ik dat ik de paatste jaren, doordat ik zooo veel subtieler en gevoelig ben geworden, dat ik nog dieper vertrouwen en connectie wil voelen dan voorheen voordat ik seks heb.
 • Mijn werk:Vanwege een burn-out 2 jaar geleden (wat het grootste geschenk was omdat het heel veel deuren in mij opende en diepe heelwording initieerde) ben ik al een tijdje gestopt met m'n werk. Ik had een praktijk voor holistische heling en coaching. Via massage, Intuïtief energetisch lichaamswerk, ademwerk, energetische (o. a. sjamanistische) heling, stemexpressie en andere vormen van bewustwordings-sessies die spontaan ontstaan in het moment.

  Lately ben ik vaak spontaan opstellimgen met mensen aan het uitvoeren en hier heb ik een passie voor dus ik voel dat er in die richting organusch iets aan het groeien is.

  Ook wordt m'n muziek steeds bezielder en stromender en mooier en daar is beetje bij beetje ook meer mee aan het gebeuren.

  Ik begeleid al wel weer regelmatig mantra cirkels. Super leuk.

  Ben heel blij om alle tijd van de wereld te hebben nu. . . al zorgde ik altijd al wel dat ik veel tijd heb voor wat echt belangrijk voor me is: De innerlijke weg van integratie. Geen workaholic in de buitenwereld. . . Wel gepassioneerd en geinspireerd. De daadkracht voel ik wel ook steeds meer ontwikkelen in me :D
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Speelt niet per se een rol. Maar voel me wel aangetrokken tot mannen die ook gevoeligheid hebben voor de subtielere werkelijkheid en die goed in contact zijn met hun lijf en emoties. Ik ben graag in relatie met een man die ook een weg gaat van integratie van zijn schaduwzijden en bereid is om ook echt in te dalen / te incarneren in zijn menselijkheid, en die daar de onschatbare waarde in ziet.

  Shiva die Shakti echt bereid is te penetreren.

  Dat is ook wat er in mijzelf aan het gebeuren is. . Het samenkomen van m'n innerlijke mannelijkheid met inn. vrouwelijkheid, op alle lagen. Die weerspiegeling in de 'buitenwereld' gaat er geheid komen binnenkort. :)
 • Mijn definitie van geluk:Hoe meer ik verkeer in Overgave aan het Goddelijke / Wezenlijke in me en in alles. . . hoe meer mijn hele wezen zich opent en hoe meer liefde en gelukzaligheid ik ervaar. . . Hoe meer ik mijn Ware natuur realiseer. . hoe gelukkiger Ik Ben. Met een daaruit voortkomende dankbaarheid en liefde voor alles.
 • Dit is waar ik van geniet:Oh. . van zo veel. .

  Ongeacht de omstandigheden kan er ook gewoon the Joy of Being zijn. . . dat kan eigenlijk overal. . .

  En ook:
  heel lang knuffelen. . vrijen met grote diepgang. . . intiem oogcontact. . . elke vorm van authentiek menselijk delen eigenlijk wel.

  Knuffelen met katten. . . Ik word regelmatig hopeloos verliefd op een kat. . 8D

  Mooie bezielde muziek luisteren en de resonantie voelen in iedere cel. . . in een concert of thuis. . .

  Dansen. . . op blote voeten en lekker vrij

  In de natuur wandelen of gewoon zijn

  Een tijdlang in diepe stilte en een openende liefdesstroom verkeren in m'n eentje. .

  Sauna. . .

  En had ik al gezegd hoe graag ik gemasseerd en heel liefdevol aangeraakt word? mmmmmmmm. . . . .
 • Zo ontspan ik me het liefst:(samen) in liefdevolle vervoering zijn, Sauna, natuur, massage, meditatie.
 • Ik word ontroerd door:Heel veel. . .

  Het kwetsbare en wonderbaarlijke van het levende mysterie. . . Liefde die geboren is uit Leegte...die zichzelf liefheeft...via onbeschrijflijk veel en creatieve vormen. . . Ieder deeltje zo verbonden met ieder ander deeltje. . .

  Menselijke genegenheid, compassie, oprecht delen, kwetsbaarheid durven tonen. .

  Zo eenvoudig en transparant..dit bestaan. . . en tegelijkertijd zo complex en niet te vatten zo groots en veelzijdig en magisch. . . . Het paradox en de onmogelijkheid van het bestaan...dat zich toch gewoon mogelijk maakt. . wauw. . .

  Het wonder van naar boven richting de zon groeiende grassprietjes...tegen zwaartekracht in.

  Hoe het licht door tere transparante bloemblaadjes schijnt.

  Het hemelse orkest van de vogels.

  Dansende blaadjes aan machtige maar wegzwijmelende bomen. . . Ik ben in vervoering. . .

  En. . woorden zeggen niet veel eigenlijk. . .
 • Ik kan me ergeren aan:Aan al mijn blinde vlekken / schaduwzijden die ik nog niet heb (h)erkent als deel van mij. Wanneer ik die in de zogenaamde buitenwereld tegenkom, voel ik daar weerstand tegen en oordeel.
 • In een relatie kan ik me ergeren aan:Vooral de confrontatie met mezelf. . door de spiegel die de ander natuurlijk voorhoudt. .

  Een partner die overkritisch en / of autoritair is, verwachtend dat ik me 'perfecter' moet gedragen naar zijn idealen en normen, vind ik heel naar.

  Iemand die kritisch is over mijn lijf, dan kan ik nog wel eens heel onzeker worden. .

  En wanneer er gebrek is aan sensitiviteit / subtiliteit. Dan mis ik die diepere connectie en kan ik over me heen gewalst voelen en dan vind ik het uitdagend om helemaal open te blijven.

  En een bekrompen eenzijdig en arrogant niet-bescheiden zelfbewustzijn, zonder de bereidheid om zichzelf onder de loep te nemen vraagtekens te zetten achter eigen overtuigingen en verder te kijken en om de perceptie te verruimen voor wat nog ongekend is. .
 • Hoe je een relatie levendig houdt:Dat is iets wat organisch kan gaan. . . net zoals het gehele leven die goed blijft stromen, zolang we afgestemd zijn op ons Hart / Ziel. . .

  Wat waardevol is voor mij in een relatie:

  Waarachtigheid en afgestemd blijven op wat er werkelijk IS in het moment, op de eerste plek hebben staan beide.

  Steeds weer door elkaar en onszelf heen kijken en voorbij alle lagen van illusie de Essentie weer herkennen.

  Het Hart steeds verder uitnodigen om open te bloeien en de wezenlijke intelligentie steeds verder laten Ontwaken. . .

  Open zijn om te blijven leren en verrijken. En juist op de moeilijke momenten z.v.m. aanwezig blijven en elkaar steunen om 'wakker' te blijven...i.p.v. te vervallen in projectie. . En als dat toch gebeurd, als prioriteit hebben staan om z.s.m. weer in 'waarheid' te verkeren i.p.v. drama's voeden en in stand te houden. . Ja, hoe moeilijk soms ook! Ik ben ook echt niet perfect. . .

  En. . door vooral kwetsbaar en zacht te zijn en mezelf werkelijk laten aanraken en laten openen, ondanks al de trots, confrontatie, weerstand, pijn, angst. . . Binnen laten komen. . de sweetness of truthfulness. .

  Ieder deel aan menselijkheid in ons erkennen en liefhebben, i.p.v. gedeelten bereidwillig verstoppen en onderdrukken. . Radicale eerlijkheid in hoe we ons laten zien en ook in onze communicatie in woorden.

  En naast een relativeringsvermogen en emotioneel volwassen houding, dus ook een flinke dosis empathie. . . Soms is het nou eenmaal zo dat dat ene kleine meisje of jongetje ineens onverwacht tevoorschijn komt, met krokodillentranen en al. . . die even alleen maar een dikke knuffel nodig heeft en wat tedere oordeelloze woorden. . waarna we weer 'volwassen' en 'normaal' kunnen doen. . . Die tederheid is ook zoooo waardevol en welkom.

  Als je met mij bent, kan ik je garanderen dat dat kleine meisje regelmatig hoi komt zeggen of roepen. . . .

  Ook ieder moment weer met frisse onbevangen ogen kijken naar de ander, mezelf en de situatie, Vol verwondering en in liefde voor en overgave aan Waarheid. . .

  En dat is hetzelfde in relatie met wie of wat dan ook. . . .
 • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Iets meegeven gaat niet zo zeer via intentie. . maar eerder via resonantie. . via wat ik zelf ben, leef en uitstraal. . Ik ga er vanuit dat kinderen in zichzelf al volmaakt zijn en alle nodige intelligentie in zich dragen. Er hoeft alleen een veilige en liefdevolle bedding te zijn en motivatie tot spelend onderzoeken en ontdekken en het aanrijken van steun daarin. Gepasrd met zorg drsgen voor de basisbehoeften. Dan kan een kind ecjt bloeien in de unieke bloem die hij / zij bedoeld is te zijn. Maar het volgende gun ik alle kinderen en alle mensen. . :

  Zelfliefde en acceptatie, het Hart open houden en in zachtheid verkeren. . geen harnas om zich heen opbouwen maar de kracht van kwetsbaarheid leren ervaren. . , je hart volgen en op de eigen intuïtie vertrouwen. Respect voor Alles in het leven en veel contact met de natuur, discipline en verantwoordelijkheidsgevoel en daarmee dus ook een gevoel van zelfvertrouwen en innerlijke kracht. . .

  Ruimte om hun creativiteit en Intelligentie te laten ontwaken, en zelf keuzes mogen maken qua hobby's en tijdsbesteding.

  Ook veel vrijheid om zelf te onderzoeken en uit proberen maar zeer zeker ook zou ik meegeven dat er in het leven grenzen zijn die gerespecteerd horen te worden en dat het leven LEEFT en benaderd verdient te worden met waardering en dankbaarheid en bescheidenheid en dat alles (volgens natuurlijke wetten) consequenties heeft en dat handelen ook aandacht en afstemming vraagt i.p.v. maar wat doen en aanklooien. . .

  Meer vertel ik je wanneer ik werkelijk kinderen heb. . .

  Kinderen hebben mij minstens zo veel mee te geven als ik hen. . . ;)
 • Hoe ik met tegenslagen om ga:Enkele gedichten aan het Bestaan, met al haar polariteiten. . . :


  -Home-

  In the middle of a seeming mess
  The best thing I can do is less
  Just to sit down
  And very quietly rest

  I pray to the One
  Oh where is home?
  Than suddenly
  The answer is shown

  How possibly could I have missed this door?
  Very subtle
  Very obvious though

  Here Now
  Closer than close
  Again Love has opened
  And it's deeply known
  My Heart is my Home

  -------------------

  -Duistere Geliefde-

  Mijn ENE Geliefde
  Mijn duistere Geliefde

  Ik wil dolgraag met je trouwen
  maar

  Soms jaag je me
  de stuipen op het lijf
  dan toon je me
  je duister
  en lokt me
  met je lief gefluister
  zo de afgrond in

  Ik val en val
  een eindeloze val

  Dan sluit ik gauw
  mijn ogen
  net als bij
  een enge film

  Maar zodra ik
  ze weer open

  is daar nog steeds
  de afgrond
  en hoor ik slechts
  mijn eigen gil

  die oplost
  in de leegte

  En daar ben jij
  mijn duistere Geliefde

  Me vangend
  op je zachte donzen
  vleugels

  Je verleidt me
  bevrijdt me
  Je ontroert me
  vervoert me

  Waarheen
  dat geeft niets meer

  Geliefde
  mijn duistere Geliefde

  Vandaag, ja
  wij trouwen
  hier
  in de eindeloze diepte
  van de afgrond
  waar zelfs de dood
  ons niet scheiden kan

  verklaren wij elkaar de liefde
  en al het andere
  lost op
  in de leegte

  Het geeft niets meer

  -------

  -De Geliefde wenkt-

  Ieder pijntje
  Is een seintje
  Dat de Geliefde
  Mijn aandacht zoekt

  Iedere angst
  Een nieuwe kans
  Om te zien
  Het is de Geliefde
  Die komt even langs

  Ieder gebrek
  Een uniek geschenk
  Van mijn Geliefde
  Speciaal
  Voor mij

  En niet slechts als
  Een vrome gedachte
  En ook niet slechts
  Als een wijs gesprek

  Maar omdat het
  Gewoonweg waar is
  Dat mijn Geliefde
  Me constant
  Wenkt

  Ja
  In ALLES
  Zie ik
  Mijn Geliefde

  Mijn
  ENE Geliefde
  Is AL wat ik zie

  Die weet me
  Steeds opnieuw
  Te vinden
  Via miljoenen wegen
  Heeft die me lief

  Mijn Lief
  Jij bent
  In ieder moment
  In iedere sensatie
  En iedere ervaring
  Jij bent de enige
  Die ik zie

  Met Jou
  In iedere cel
  Van dit leven
  Verweven
  Is Pure Vreugde
  Een gegeven


  <3 Reny
 • Mijn lijfspreuk:Lord of Sunshine, Joy and pleasure
  Do you claim to be my truest friend?
  Do you try to seduce me in proving to you my loyalty?
  Do you tell me we are the better match?

  It's very tempting I must say
  And I believed you, for many days

  But I just happen
  To love to wander
  In the darkest of darkest nights
  I just love to look in the mirror
  Put on horrendous masks
  Growl
  And bring myself fright

  And I sincerely don't know why

  Maybe I just want
  To know ALL my faces
  Maybe I just long
  To overcome
  All shadows AND all lights

  I don't really know why

  But I do
  See that Thee
  Lord of only Brightness, Light and Shine
  Could never be my only lover
  For I'll just have to reserve a spot
  For the mysteries
  Of Night

  I will recognize my Only lover
  When this face of Purest Light
  Will cry the tears of Pure Compassion
  For all the shadows
  And Love them 'til they die

  Thee
  Lord
  Of ALL the lights and shadows
  Who lives in the kingdom Beyond
  It's You who touches my heart, my soul
  Makes me shiver
  And heals my wounds
  In One single glimpse
  For you don't choose
  Between bad and good

  To such a Lord
  I will surrender
  All my darkness
  And all my light

  To ALL of Thee
  I offer ALL of me

  ------

  - Kwijt is de weg -

  Ze zeggen dat
  wanneer je dronken bent
  je dan alles dubbel ziet

  Maar mijn ervaring zegt wat anders
  en dubbelzinnig ben ik niet

  Het leven heeft mijn glas vol geschonken
  en gretig heb ik de nectar gedronken

  Nu zeg ik dat
  wanneer je dronken bent
  je alleen nog maar de Ene kent

  Misschien zegt jouw ervaring anders
  maar dan heb je geen zuivere drank op

  Nu dat ik leef in een extatische dans
  en ik slechts om mijn as nog rondjes draaien kan
  willen de gekken me weer nuchter maken!
  maar dat kunnen ze niet van me vragen

  'k heb zo'n eind gewandeld en ben zo ver heen
  en ik vond me hier helemaal alleen
  Nu ben ik zo ver van de norm verwijderd
  dat kwijt is de weg van rechte lijnen

  <3
 • Waar ik om kan lachen:Briljante humor is verweven in iedere vezel van dit bestaan, als je het mij vraagt. . . Een kosmische grap <3
 • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Belangrijk! De kers op de taart. . .

  Maar toch. . . alles is eigenlijk al wel humor. . . dus wie zal zeggen wat wel en niet belangrijk is voor iets om te stromen. . .
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview