Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   RenyLove

Maak favoriet 

foto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLovefoto RenyLoveBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenSlang ~ AardeSlang ~ Aarde

Politiek

 • Hoe ik de politiek volg:Nou. . . niet echt. Ik zie allemaal gedoetjes en spelletjes die me niet blij maken. En het zijn constante angst-injecties. Niet zo'n zin in die informatiestroom. Ook niet meer zo in alles van de alternatieve informatiestroom. . . Maar ik ben wel redelijk op de hoogte van wat er zich ondertussen op de minder bekende achtergrond afspeelt. . .

  Voel me wel betrokken in waar we met z'n allen heen aan het bewegen zijn. . . Veel is er aan het verschuiven op aarde, op allerlei vlakken (ook de subtielere, I can feel and see it. . )

  Maar ik ga er mee om op mijn manier: voor mij weerspiegelt ALLES wat ik tegenkom, zie en hoor, iets van mijn onderbewuste wat ik nog meer te erkennen en thuis te brengen heb in liefde in mezelf. Dus alles wat nu gebeurt wereldwijd voelt ook heel synchroon met de super mooie diepe pricessen van integratie van m'n schaduwkanten wat de laatste jaren intens gaande is in mij. Ik ben dus eigenlijk dankbaar voor alle bizarheid in de wereld nu, omdat ik het ervaar als een collectieve opschoning en integratie van stukken die heel lang waren weggestop in het onderbewuste van de mensheid en dus ook weerspiegeld in de verborgen prakrijken op aarde.

  Ik ben niet gevaccineerd trouwens en draag ook meestal geen mondkapje. Omdat ik daarmee voel over veel van mijn grenzen te gaan en me uit angst conformeren aan het (geinternaliseerde) patriarchaat. Ben deze tijd nou juist door heel veel heling gegaan in mezelf wat betreft oude onbewuste ouder-kind wonden waardoor ik me niet aangesproken voel tot de huidige acties van de staat.

  Voel tot nu toe niet de behoefte aan me conformeren in zo'n extreme mate, tegen m'n gevoel in. Ongeacht de consequenties momenteel. Ik vermaak me goed en kom niet tekort qua warme verbindingen en quality time met fijne mensen. Prima voor mij als jij wel gevaccineerd bent hoor. Iedereen voelt voor zichzelf waar die staat en wat klopt in that moment of time and circumstances. Als je mij maar niet probeert over te halen hiertoe. ;)

  Een bijzondere tijd met veel mogelijkheid tot bewustwording en tranaformatie, zo voelt het. .
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift