Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Time42

Maak favoriet 

foto Time42foto Time42foto Time42foto Time42Bekijk foto's 
LeeuwLeeuwHaan ~ VuurHaan ~ Vuur

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Ik ben voor veel vrijheid binnen een relatie en geloof niet in monogamie. Maar ik heb een hekel aan vreemdgaan vanwege het liegen of verzwijgen. Dat haalt elke relatie keihard onderuit. Praat met elkaar, blijf eerlijk en geef elkaar de ruimte.
    En als mijn liefste alleen nog maar aan een ander denkt, dan wordt het wellicht tijd de relatie op te breken.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Geen probleem. Persoonlijke vrijheid. Vertrouwen en eerlijkheid staan immers bovenaan. . .
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Heel ruim gaan wonen (my home is my castle) en alleen nog maar het werk doen waar ik gelukkig van wordt. (Nu moet ik nog wel eens een beetje laveren tussen de kost verdienen en leuk werk doen. )
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Eerlijk? Weinig vrouwen doen dat, volgens mij. Maar ik zou het leuk vinden als die nieuwsgierigheid er is. Ik zou het beschouwen als nieuwsgierigheid en verlangen naar erotiek en intimiteit.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Ontslag nemen. Ongeacht of ik al iets anders heb. Daar kan ik vrij rigoureus in zijn. Ik heb er alle vertrouwen in dat ik toch wel weer een oplossing vind.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift