Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Bekijk foto's 
BoogschutterBoogschutterKonijn - WaterKonijn - Water

Introductie

' Wat zal ik schrijven...
Ik leef het leven momenteel zonder partner en dit heeft niet echt mijn voorkeur. Ik vermaak mij prima, ben met van alles bezig, maar het leven samen te leven met alles erop en eraan is samen toch leuker.
De hoge doelen zijn wat afgezwakt en de scherpe kantjes wat ronder. De vele pretenties die ik vroeger had laat ik nu los en maakt ruimte om zuiverder waar te nemen en meer te genieten van wat er wel is in deze druk druk druk tijd.
Het leven gewoon te leven zoals het zich aandient: De kracht zoals ik het nu zie zit volgens mij in samen het heden proberen te leven, en elkaar te voeden en aan te voelen waardoor de batterij weer op wordt geladen en je de kracht hebt om het leven te leven
Ik heb een leven voor mijzelf en jij ook. Samen kan je proberen een mooie band op te bouwen. Voor mij bestaat die band niet alleen uit elkaar te waarderen in je huidige zijn maar ook te accepteren en te respecteren. Niet alleen in woord welteverstaan. Elkaar aan te horen zonder eigen mening te geven maar mee te denken met de ander en te er te zijn in stilte, maar ook gewoon samen flink sparren.

En natuurlijk ga ik wel eens de fout in maar er is ruimte om erop terug te komen. Fouten maken mag en daar moet je niet spastisch over doen, de kracht zit er juist in hoe je er samen uitkomt...

Graag zou ik samen ook een leven opbouwen:Niet invullen vanuit je eigen normen en waarden wat goed is voor de ander, maar duidelijk zijn in waar je zelf mee bezig bent en daarover in communicatie blijven. De klik moet er zeker zijn en mijn voorkeur (geen must) gaat uit naar een vrouwelijke vrouw die een langere man als voorkeur heeft.
Humor is van harte welkom en die mag ook scherp met een tikkeltje sarcasme zijn.
Voor de rest lekker genieten van het leven, bv lekker eten en drinken (af en toe een Belgisch biertje / sporadisch malt whisky), muziek (van 70 rock tot Requiem, filosofische boeken lezen (meesters vh verre oosten, Tibetaanse dodenboek, de Gita) en bestuderen en proberen te integreren (tijdloze tijd / tijdvolle eeuwigheid), en een mooie balans vinden in de wijze waarop en intentie waarmee ik leef.
Als de tijd hierin voor jou ook niet bestaat... begrijpen we elkaar al een beetje.
Intelligentie is belangrijk voor mij, echter puur een intellectueel zijn kan en wil ik niets mee om maar eens gezellig duidelijk te zijn. Geest en lichaam zijn een voor mij 1 ding dus het is voor mij een balansverhaal. Ik neig naar in mijn hoofd te zitten maar leer steeds beter weer in mijn lichaam te komen. Dit is momenteel mijn ding. En daarmee ook meer in mijn zachtheid te gaan. Vanuit zachtheid merk ik dat de energie veel beter gaat stromen

Ook een eigen leven hebben en je niet verliezen in elkaar door je eigen dingen te blijven doen. Niet teveel van elkaar verwachten maar wachten wat er je wordt gegeven want dat weet ik dat het vanuit je hart is.

Naast dit verhaal gewoon lekker lachen en een band opbouwen dat je op een gegeven moment met 2 minuten sparren op lijn ligt, en je weer kan relativeren in lastige situaties.
Dit is een intentie, een richtlijn die ik nastreef welteverstaan.'
 • Ik ben een man
 • Ik ben 54 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Mijn lengte is 188 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Utrecht
 • Ik heb als sterrenbeeld Boogschutter
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Konijn - Water
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van West-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van ParaviewBanner van A Healthy Life