Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Geenidee

Maak favoriet 

foto Geenideefoto Geenideefoto Geenideefoto Geenideefoto GeenideeBekijk foto's 
SteenbokSteenbokAap - VuurAap - Vuur

Politiek

 • Mijn politieke voorkeur is midden
 • Mijn partner's politieke voorkeur is midden
 • Hoe ik de politiek volg: Ik heb geen tv of krant, daar vind je meestal niet de waarheid. Ik wist het eerst ook niet, was nooit in politiek geinteresseerd, maar toen ik van David Icke hoorde, begon ik te begrijpen dat politiek nog veel duisterder is dan ik dacht.

  Ik volg niet de Nederlandse politiek. Wel kijk ik afentoe hoe het gaat met de protesten tegen de Globalisering, hoe landen zich losvechten van Brussel.

  Mocht het zover komen, kies ik Nexit, mensen die de hele wereld in hun macht willen hebben bestaan nog steeds, onmerkbaar proberen ze Europa en Amerika te ontwrichten (wat in Duitsland en Zweden al aardig begint te lukken) zodat ze straks met een 'oplossing' kunnen komen (1 religie, 1 bank, 1 leger en de hele wereld onder 1 regering staat, waar het individu niets meer heeft in te brengen), globalisering dus. Europa onder 1 leiding brengen is aan het mislukken gelukkig

  Ik ben lid van de SP en voor de dieren.

  I
 • in hoeverre vind ik het belangrijk dat mijn partner een interesse heeft in politiek?Ik zelf heb nooit interesse gehad, tot dat ik ontdekte wat er zo allemaal achter de schermen gebeurt, heb ontdekt dat politiek zeer duister is en dat we degene die aan de touwtjes trekken, nooit te zien krijgen, dat we beheerst worden door oa. de media, farmaceutische industrie, banken, en erger. Ik vind het wel een beetje belangrijk dat ik die onderwerpen af en toe kan delen, maar dat je geen interesse hebt, vind ik alleen maar gezond.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van MagspiritBanner van danskalenderBanner van Vrij zijn