Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Sophie_

Maak favoriet 

foto Sophie_foto Sophie_foto Sophie_foto Sophie_foto Sophie_Bekijk foto's 
KreeftKreeftDraak ~ AardeDraak ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Het hoeft niet het einde van de relatie te betekenen. Maar ik vind leugens verschrikkelijk, dus de vraag is of er dan nog genoeg over blijft om verder te gaan samen.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Belangrijk dat er ruimte is voor elkaar en de vrijheid om te gaan en staan waar een ieder wil. Stiekem zal ik het wel lastig vinden als het echt om een lange vakantie zal gaan. Dat avontuur zal ik het liefst samen willen beleven
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ik hou van reizen. . . Tijdens een reis zou ik dan vast en zeker ergens neerstrijken. . Of terugkomen en in Nl een natuur huisje en behandelruimte etc. kopen, Ik zou graag(verwaarloosde) dieren opvangen, moestuin en (meer) zelfvoorzienend leven. . . Daarbij een bed en breakfast opzetten en creatieve projecten. Misschien niet zo bescheiden maar een strandhuisje zal ook leuk zijn!
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Wellicht is het erg prikkelend. Laat de fantasie losgaan. . . . .
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Onderzoeken en voelen waar deze ontevredenheid vandaan komt. . .
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview