Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   windkracht9

Maak favoriet 

foto windkracht9
VissenVissenSlang ~ HoutSlang ~ Hout

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Dan zit er al een tijdje iets niet goed in de relatie, waar op eerdere momenten geen aandacht aan gegeven is. Ik denk dat je in een dergelijke situatie al te ver uit elkaar gegroeid bent en één van beiden (of waarschijnlijk al allebei) geen voldoening meer haalt of kan halen uit die relatie!
  Wat is het beoogde doel van de relatie? Wat zijn de verwachtingen? Is dit naar elkaar uitgesproken? Blijf communiceren en in verbinding met elkaar. Als je het idee hebt dat je elkaar aan het kwijtraken bent, zoek elkaar juist dàn op!!
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Prima, lekker doen! Doe ik ook!
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Gewoon adem blijven halen en naar mijn werk gaan!
  En dan eens kijken welke goede doelen ik daar mee zou kunnen steunen. En ik zou liegen als ik niet even goed voor mijn naasten en mezelf zou zorgen. 😃
 • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Valt dat onder lezen? ;o)
  Maar oké, als dat zo is lees ik graag mee!
 • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Onderzoeken wat daar de oorzaak van is en al het mogelijke in het werk stellen om het weer wel naar mijn zin te krijgen en anders een andere baan zoeken.

  Op die momenten in mijn leven hebben zich ook altijd de juiste oplossingen, banen, problemen etc. zich aangediend. Het wijst zich uiteindelijk als vanzelf! Hier ben ik altijd weer dankbaar voor!
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview