Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   windkracht9

Maak favoriet 

foto windkracht9
VissenVissenSlang ~ HoutSlang ~ Hout

Levensovertuiging

 • Mijn geloof is anders
 • Het geloof van mijn partner is boeddhisme of anders
 • Ik belijd mijn geloof als volgt in praktijk:Ik leef in het nu en realiseer mij dat tot in de uiterste puntjes van mijn tenen.

  Ik pas de diverse levensfilosofieën zoveel mogelijk toe en geniet hier met volle teugen van.
  Als ik alle stromingen ga proberen te noemen ben ik bang dat ik één of meer vergeet, het komt er op neer dat ik altijd het mooie uit het leven zal proberen te halen!
  Ik ga me de komende tijd richten op het "wiel" en hoe de natuurvolken dat in hun leven toe hebben gepast en nog doen. En hoop hier weer een hoop "eenvoudige" wijsheden uit te halen. Met eenvoudige wijsheid bedoel ik de zo voor de hand liggende wijsheid, waar wij in onze gejaagde maatschappij zo vaak en makkelijk aan voorbij gaan.
  Ook zijn wij in onze westerse maatschappij "vervuild" door kerkse en wetenschappelijke gedachtegangen. Hier de opschoning in vinden is machtig!
 • Mijn partner belijdt zijn/haar geloof als volgt:Boeddhisme is volgens mij officieel niet eens een geloof en zou dus niet in dit rijtje mogen staan. Lekker doen waar zij gelukkig van wordt, volgens mij is dat al een levenskunst op zich.
 • Mijn levensovertuiging is anders
 • De levensovertuigingen van mijn partner zijn voor mij geen criterium
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview