Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   windkracht9

Maak favoriet 

foto windkracht9
VissenVissenSlang - HoutSlang - Hout

Hobby & Sport

 • Ben ik sportief? ja recreatief
 • Is mijn partner sportief? ja recreatief
 • De sporten die ik beoefen: Schaatsen, fietsen, zwemmen, squashen, kajakken, wandelen. . . . . . en skeeleren als het schaatsseizoen weer voorbij is. En binnenkort ga ik het boulderen ontdekken.
  Motorrijden is zeker een hobby. Dagelijks naar mijn werk en zodra de gelegenheid zich aandient leuke routes zoeken.
  De intensiteit van bovenstaande activiteiten is te vinden in de recreatieve sfeer. Op het moment dat er het woord "moeten" in voor gaat komen, schiet ik in een allergie. En als het een obsessie dreigt te worden, sta ik al in een relaxmodus.
 • Vind ik het belangrijk dat mijn partner aan sport doet?Ik vind het belangrijk dat iemand goed voor zichzelf zorgt en daar hoort het e.e.a. aan lichaamsbeweging bij. Dat hoeft zeker niet extreem, daar ben ik zelf ook niet van.
 • Volg ik sporten (passief)? Af en toe. . . . . . . . als het zo uitkomt. . . . . . . . . . . . . een keer voetbal, formule 1 en/of schaatsen. Maar er zijn zeker belangrijkere dingen.
 • Vind ik het van belang dat mijn partner op passieve wijze sport volgt?Nee.
 • Mijn hobbies: Muziek luisteren, lezen, concerten en festivals bezoeken en zie sporten.
  Motorrijden.
  Ik kan me ook uren vermaken in het bos, duin of op het strand (liefst als het er rustig is).
  Klussen in en om het huis.
  Ik heb de opleiding waar mijn passie ligt, even stil moeten zetten daar de opleiding voor mijn werk nu voorrang heeft!! Ga ik volgend jaar zeker weer oppakken.
  Koken vind ik ook geweldig!
 • Vind ik het belangrijk dat mijn partner hobbies heeft?Ja, lijkt mij leuk dat er een paar zijn die overlappen en dat er zijn die totaal verschillen. Dan kan je delen en leren met en van elkaar.
 • Heb ik huisdieren? Ja, altijd honden en katten gehad. Helaas zijn de honden inmiddels uit het leefbeeld verdwenen, maar er lopen nog wel een paar katten rond.
  Met honden heb ik heel veel, met katten iets minder.
  De katten zijn inmiddels gezellige huiskatten geworden waar ik erg van geniet.
  Helaas door werk te lang van huis om nu een hond in mijn leven toe te laten, hoe graag ik ook zou willen. Dit zou neerkomen op dierenmishandeling. Dat doe ik dan maar even niet!!
 • Hoe belangrijk is het voor mij dat mijn partner van huisdieren houdt?Best handig, omdat ik zelf katten heb. Al hoef je ze van mij niet op schoot te nemen!
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van ParaviewBanner van A Healthy Life