Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Rujoba

Maak favoriet 

foto RujobaBekijk foto's 
LeeuwLeeuwAap ~ AardeAap ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Dat kan ik niet waarderen. Ik heb het meegemaakt maar het geeft zo'n deuk in je relatie dat het wat mij betreft dan ophoudt.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Geen probleem. Ik heb die ruimte ook zo op zijn tijd nodig. Ik zal dan niet helemaal alleen gaan maar vaak met een vriendin.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Tje, hoe groot is die kans? Niet groot maar als ik het toch zou worden dan ga ik heel wat mensen blij maken. Ik heb alles wat mijn hartje begeert, behalve die ene leuke man dan. Maar die kan ik ook niet kopen met een miljoen. O ja en ik denk dat ik een hondenuitlaatservice zou gaan opzetten of een asiel.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Op zijn tijd vind ik dat prima, als hij daar input van krijgt, heb ik er misschien ook wat aan ;-) Maar wanneer hij niet naar mij omkijkt dan zou ik het wel een probleem vinden.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Dan ga ik op zoek naar iets anders waar ik het wel naar mijn zin zou hebben.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview