Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Magister

Maak favoriet 

foto Magister
LeeuwLeeuwSlang ~ HoutSlang ~ Hout

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Zou ik idd vreemd vinden. Ik heb kan me goed in een partner verplaatsen en heb genoeg te bieden. Als je voor iemand kiest, kies dan voor 100%. . . Dat is een keuze.
    Wil je wat anders bindt je dan niet, blijf single. . .
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Geen probleem, tenzij er een negatief reisadvies uit is gegeven over de reisbestemming. . .
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Geld is m. i. een materialistische tegenhanger van eigenwaarde. Mensen die het laatste niet hebben zijn slaven van geld. Ik zou allereerst alle belemmeringen opheffen die mij ervan weerhouden mijn talenten verder te ontplooien. Daarnaast investeren in een aantal personen in mijn directe omgeving. Daarnaast investeren in div. projecten voor talentontwikkeling en zelfredzaamheid. .
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Erotische lectuur kan, met mate, een toevoeging zijn. Vaak lijkt me wat vreemd. . . Wordt de partner waarschijnlijk niet genoeg geprikkeld. . .
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Daar moet ik dan wat mee. Ik moet zeggen dat mijn duidelijkheid en analytisch vermogen vaak inslaat als een bom waar ik niet zelden zelf het 'slachtoffer' van werd (. . slapende honden. . . één man tegen de rest. . . etc)
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview