Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Bloom-Synergy

Maak favoriet 

foto Bloom-Synergy
BoogschutterBoogschutterOs ~ WaterOs ~ Water
'Hoi,
welkom lezer!
Leuk dat je mijn profiel leest!

. . hartelijk, positief oprecht, trouw en lief(devol) zijn termen die mij typeren. Ik ben een vrouwelijke vrouw en een mensen-mens. Ik ben oprecht geïnteresseerd in wat er in mensen omgaat en ben daarbij open-minded en communicatief ingesteld.
Ik houd van gezelligheid, humor en lol maken;-), genieten, lekker samen de natuur in, heerlijk relaxen, uitstapjes maken, events bezoeken, museum, terrasje pikken, samen koken etc. ;-) Iets leuks van het leven maken! Met vrienden . . . en natuurlijk met partner.

Daarnaast ben ik serieus, leergierig, houd ik van diepgang, het analyseren en doorgronden van zaken, zoeken naar de essentie, spiritualiteit, zelf-ontplooiing, fundamenten, het voeren van diepzinnige gesprekken over diverse onderwerpen.

Ik ben altijd in voor nieuwe dingen en uitdagingen. Ik ben van nature nieuwsgierig, enthousiast, creatief, ruimdenkend, veelzijdig, ondernemend en positief ingesteld. Ik vind 't heerlijk om (in stilte) alleen te zijn, ik ben ook graag onder de mensen in gezelschap. Ik ben zowel sterk (mannelijk) als ook sfeer-, energie- en fijngevoelig (vrouwelijk). Zowel analytisch als ook intuïtief. Ik ben zowel dynamisch als heel rustig. Zelfontplooiing en, -reflectie vind ik belangrijk. 't Is met mij nooit saai, zeggen "ze". ;-)

Valkuilen zijn te zorgzaam, lief, empathisch, aanpassend en gevend zijn. In mijn werk ben ik ambitieus, gedreven, vooruitstrevend en heb ik graag inhoudelijk uitdagingen en lol. (Drive, perfectionisme, hard werken is een aandachtspunt. Werk ik aan ;-)) Soms ben ik een tikkeltje eigenwijs en heb ik een duidelijke eigen mening, maar altijd op een goede manier ;-) Vaak is het erg raak wat ik zeg.

Ik heb fijne harmonische vriendschappen. Ik ben gelukkig.
Ik hoop iemand te vinden met een diepe (harts / ziels) connectie. Mijn wens is onvoorwaardelijk liefde, verbondenheid, intimiteit in vrijheid. Elkaar in waarachtigheid in het midden ontmoeten (in groot- + kleinheid). In de sacret space van zijn en hier en nu. Dan is elk moment vol vreugde.
Belangrijk voor mij zijn: eerlijkheid, trouw, gelijkwaardigheid, diepgang, elkaar inspireren en supporten. Vrede, compassie, harmonie, puurheid, inspiratie, passie is wat ik geef en zoek.
Ik zoek iemand met een soortgelijk profiel. Dit kan bestaan uit een hoog IQ, EQ, BQ. Of gewoon 'n leuk simpel persoon met een lekkere simpele, open, eerlijke, wederkerige, gelijkwaardige, geweldloze communicatie en 'n gezonde dosis zelfreflectie en evt humor.Heerlijk!
Ik sta open voor verschillen. Verschillen kunnen elkaar inspireren en je kunt veel van elkaar leren. Dat creëert diepgang en synergie in een relatie.

Het werkt het best mi wanneer iemand handelt vanuit zijn innerlijke kracht, wijsheid en (vrij) goed weet waar hij staat en wat hij wilt. In zijn energie blijft. Daarnaast goed contact heeft met z'n hart, gevoeligheid, kwetsbaarheid en een eerlijke reflectie naar zichzelf. Dan is er balans.
Kracht is mi iets anders dan (spiritueel) narcisme, domineren, manipuleren, eigen belangen en verwachtingen doordrukken (en misbruik maakt van mijn voedende energie en empathie). Complexiteit, drama (emotie trekking), aantrekken / afstoten, ego-spellen, "valse" agenda's, oneerlijkheid matchen niet met mij. Daar prik ik doorheen. Ga ik mijn tijd niet aan besteden.
In mijn hart ben ik oer-simpel. En dat zoek ik ook. Ik houd van jezelf zijn, oprechte, directe communicatie en schone lijnen. Je kan mij álles zeggen, als het maar eerlijk vanuit het hart is. That's it! ;-)
Voor de rest laat ik mij graag door je verrassen ;-).
Ben je nieuwsgierig en geprikkeld? Voel en resoneer je met wat ik zeg dan hoor ik graag van je. Ik verheug me op een berichtje ;-).

Warme groet,
Bloom-Synergy
Ps. Ik doe dingen bewust. O. a. qua tijd, energie en met wie ik om ga. Ik reageer alleen op serieuze berichten.
Ps Waarom een uitgebreid profiel? Zodat jij je mind kunt opmaken. Dat scheelt wederzijds tijd. Wel zo handig! :-)'

Introductie

 • Ik ben een vrouw
 • En ben op zoek naar een man
 • Ik ben 48 jaar
 • Jij bent tussen de 35 en 55 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 170 cm
 • Jij bent tussen de 160 en 220 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een slank, atletisch, normaal of volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Limburg
 • Jij woont in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Drenthe, Overijssel, Friesland, Flevoland, Limburg, Noord-Brabant, Gelderland, Groningen, Zeeland, Antwerpen (be) of Limburg (be)
 • Ik heb als sterrenbeeld Boogschutter
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Water
 • Ik heb misschien nog een kinderwens
 • Het maakt me niet uit of jij een kinderwens hebt
 • Ik ben van W-Europese afkomst
 • Ik heb geen voorkeur voor de etnische afkomst van mijn partner
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview