Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   naturecolours

Maak favoriet 

foto naturecoloursfoto naturecoloursfoto naturecoloursfoto naturecoloursBekijk foto's 
WatermanWatermanDraak ~ WaterDraak ~ Water

Levensovertuiging

  • Mijn geloof is anders
  • Ik belijd mijn geloof als volgt in praktijk: Geloof is net zoiets als cultuur. Het kan van een groep zijn maar ook iets heel individueels. Mijn geloof is persoonlijk, dus anders. Van huis uit kom ik uit een vrij Nederlands Hervormd gezin. We waren lid van de kerk, maar gingen er alleen met kerst naar toe en hooguit nog eens met pasen. Als kind ging ik naar de zondagsschool, deden we ons gebedje voor het slapen gaan en vroegen we de zegen voor we gingen eten.
    Sindsdien heb ik kennis gemaakt met andere religies en levensbeschouwelijke stromingen en geef ik mijn eigen draai aan mijn spiritualiteit. Boeddhisme, sjamanisme, het geloof in God als bron van. . .
    Ik geloof dat mensen op aarde zijn om een ontwikkeling door te maken, individueel en als mensheid en vooral dat laatste staat onder spanning. Omdat mensen tegengestelde belangen denken te hebben, gaan zij tegenover elkaar staan of heftiger proberen zij victorie te verkrijgen boven andersdenkenden (en anders levenden). Ik bid en ik mediteer voor mijzelf en de wereld, dat ik, dat wij meer leren zien, begrijpen en meer vanuit liefde ons ding doen. Ik zit niet steeds in meditatie houding, noch lig ik alsmaar op mijn knieën, het is gewoon verweven met mijn doen en laten. En ik geloof er heilig in. In 2016 heb ik kennis gemaakt met Access Consciousness. Dat heeft zeker impact gehad. In 2019 in aanraking gekomen met kundalini yoga. Dat doet en geeft mij veel.
  • Mijn levensovertuiging is anders
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Piramides van BosniëBanner van Spirituele Vakantie Reizen