Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   ruth1961

Maak favoriet 

foto ruth1961
RamRamOs ~ MetaalOs ~ Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:. . . Ik ben monogaam en verwacht dat ook van mijn partner ! Ben echter niet wereldvreemd.....Toch kan ik niet in de toekomst kijken hoe reagren we als het dan toch gebeurd . Hopenlijk beseffen we samen dat niets statisch is en blijven we in gesprek met elkaar want vreemdgaan komt niet zomaar uit de hemel vallen.

    Ik kan niet in de toekomst kijken hoe reageer ik als jij als ik . . . . -what if ?- Het ligt er bovendien aan hoe je beiden in de relatie stapt. en de openheid daarover. Maar als uitgangspunt in een exclusieve relatie Monogamie!
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Vrijheid in verbondenheid impliceerd dat je doet waar jij blij van wordt en je relatie van deze opgedane energie laat meegenieten!
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Uitslapen uhhhh een mooie stichting oprichten en allerlei mensen in dienst nemen die mooie dingen kunnen doen in het onderwijs met kids om hun zelfvertrouwen en vermogen tot eigen keuze's maken etc helpen te vergroten.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Moet ik daar iets van vinden . . . . Ik zou wel nieuwgierig zijn naar wat dat voor mijn partner betekend open dus onderzoekend.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:In deze tijd niet direct stoppen maar gedegen bij mezelf te raden gaan waar ik blijer van wordt en kijken of dat te realiseren is
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview