Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto francodilibreBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenGeit ~ VuurGeit ~ Vuur

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: uithuilen en opnieuw beginnen, samen. evt. aantal keer afspreken als het te bont wordt. . .
    of uiteindelijk vooral rationeel de keuze maken dame in kwestie los te laten. niet gezond goed voor me. blijft wel erg pijnlijk maar ga ervanuit dat tijd elke wond tenslotte heelt. ben in relatie uitermate trouw. zal het niet in mn hoofd halen binnen relatie vreemd te gaan.
    heb wel gemerkt dat ik als ik in relatie ben juist dan meer dan anders aantrekkelijker word voor andere vrouwen in het openbaar. heel bizar. ben echte dan erg voor kijken/teasen niet aankomen. ik weet tenslotte wat moois en liefs er thuis op me zit te wachten. heb ik meer dan genoeg aan op dat moment.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: prima. je kunt het leven en de ander toch niet dwingen. en eisen stellen staat gelijk aan kooi om iemand heen aanleggen. heb liever dat de ander zijn eigen kooi aanlegt (zoals ik de kooi om mezelf aanleg, mocht dat nodig zijn).
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: alles afbetalen, delen met anderen, opnieuw leuke auto, rest op bank en aantal euro naar zelfgekozen goede doelen, liefst zelf afleveren.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: spannend. mits ik daarna mee mag doen :-)
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: wegwezen of ongewild ziek worden. situatie is vaak al te ziek om aan te pakken als ik reeds ziek (ervan) ben geworden. dus realistisch: wegwezen, uithuilen en opnieuw beginnen/doelen stellen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Piramides van BosniƫBanner van Spirituele Vakantie Reizen