Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Maak favoriet 

foto francodilibreBekijk foto's 
SchorpioenSchorpioenGeit ~ VuurGeit ~ Vuur

Politiek

  • Mijn politieke voorkeur is links van het midden
  • Mijn partner's politieke voorkeur is links van het midden
  • Hoe ik de politiek volg: wat er zo langskomt, dagelijks. heeft wel mijn interesse, ook op wereldnivo. word naarmate ik ouder wordt ook steed verdrietiger als ik zie dat het uiteindelijk allemaal zo weinig uitmaakt. lijkt allemaal wel klei waarin men vaststaat. financiele klei. probeer daarom maar zelf zoveel mogelijk steeds de koude druppel op de gloeiende plaat te zijn. alle beetjes helpen tenslotte.

    Besef wel dat de NL politiek steeds meer een grote dievenbende wordt. Beste politiek bedrijf je toch in je eentje in en om je eigen omgeving. Goed leven, goed geven is goed terugkrijgen. Al is het slechts de druppel op de gloeiende plaat, een betere wereld begint bij je zelf in relatie tot de ander. Niet via blind 'afgeven' aan een politieke keuze die het dan maar mag uitzoeken. Dat is eigenlijk, kom ik steeds meer achter, vragen om ellende. Zij zijn tenslotte ook (laakbare) mensen, zoals wij allen!
  • in hoeverre vind ik het belangrijk dat mijn partner een interesse heeft in politiek?Beetje op de hoogte zijn is nooit weg. Verder is het toch √©en grote draaikontenclub dus erg veel belang hecht ik er niet aan. Je eigen omgeving liefdevol en niet al te egocentrisch verzorgen, die gloeiende druppel op de plaat, daar heeft de gehele wereld uiteindelijk wat aan.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift