Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is Lotusboom

Maak favoriet 

foto Lotusboomfoto Lotusboomfoto Lotusboomfoto Lotusboomfoto LotusboomBekijk foto's 
LeeuwLeeuwDraak ~ VuurDraak ~ Vuur
'In het kort:
Buitensporter (mountainbiken, skaten, schaatsen, windsurfen, (toer)skien, fietsen en zeilen), avontuur, natuur, betrokken bij de wereld, open persoonlijkheid, afwisselend serieus / rustig en luchtig / grappen makend, idealisme maar niet dogmatisch, goed gesprek, luisteren, nieuwe ideeën opdoen, oprecht en eerlijk, enthousiast, toekomstdromen waarmaken (met jou!).

Nog steeds nieuwsgierig?! Dan uitgebreider:
Ik ben iemand met een open houding, een open persoonlijkheid en pap graag met de meest uiteenlopende mensen aan. Tegelijkertijd kan ik ook heel goed stil zijn, kan goed luisteren en luister graag naar mensen, naar nieuwe ideeën, andere manier om naar de wereld te kijken. Ik ben in staat en bereid kritisch naar mezelf te kijken en te leren van anderen. Idealist / wereldverbeteraar maar niet dogmatisch. Rationeel / analytisch maar vooral ook gevoelsmens (ga tegenwoordig bij beslissingen meer af op gevoel / intuïtie dan op ratio). Betrokken bij de wereld. Vrienden noemen vaak ook mijn enthousiasme. Avontuurlijk: als er geen avontuur in mn leven is dan leef ik niet, al ben ik nou ook weer niet 100% wars van enige vastigheid. Afwisselend rustig / serieus en luchtig / grappen makend. Hou van een goed gesprek, filosoferen over het leven. Droom er soms van met mijn toekomstige gezin (jij?) te wonen op het platteland met de natuur en met de seizoenen leven en een deel van ons eten uit eigen tuin oogsten. Aan andere kant vind ik de dynamiek van een grotere stad (in de buurt) ook wel zo fijn.

Ik heb het grootste deel v mn leven in NL gewoond en hier ook mn studie gedaan, maar heb tijdens mijn middelbare school, studie en in mijn werk ook in verschillende landen gewoond in Europa, Noord-Amerika en Azië. Na al die mooie en bijzondere ervaringen heb ik een aantal jaren terug heel bewust de keuze gemaakt terug te komen naar waar mijn wortels liggen om mijn toekomst in NL op te bouwen. En om een hele leuke NL meid te leren kennen om dat mee te delen : )
Na eerst in de ontwikkelingssamenwerking te hebben gewerkt heb ik een tijd alleen / vooral binnen NL / Europa aan het verduurzamen van de landbouw en ons voedsel gewerkt. Sinds twee jaar doe ik beide en reis ik verschillende keren per jaar naar Azië. In mijn werk vind ik contact met mensen heel belangrijk, daar haal ik plezier en inspiratie uit.

Buitensporten is voor mij een vd beste manieren om te ontspannen. Mountainbiken, skaten, schaatsen, windsurfen, (toer)skien, fietsen / wielrennen en zeilen zijn sporten die ik heel graag doe, allemaal recreatief. Ik geniet er van in de natuur te zijn, niet alleen door te sporten in de buitenlucht, maar ook door in rust te genieten van hoe mooi het is. Verder wordt ik blij van een goed gesprek waarin je echt contact met iemand maakt, van muziek, films en boeken die je raken en van kleine dingen, zoals het mooie licht na een regenbui of de lach van een onbekende die je op straat tegenkomt. Op vakantie trek ik ook graag (hikend / fietsend, kamperend) de natuur / wildernis / bergen in en kan ook genieten van een paar mooie stranddagen (liefst met windsurfen en beachvolleybal), lekker ontspannen en het leren kennen van andere culturen, dichtbij en ver weg.

Ik hoop dat jij je herkent in wat ik schrijf, dan ben jij degene die ik zoek! Waar ik vooral voor zou vallen is als je een open persoonlijkheid en een open houding naar de wereld toe hebt, vlot bent, aan buitensporten doet, geniet van het mooie vd natuur en van mensen en de (vaak kleine) dingen die het leven zo mooi maken, betrokken bent bij de wereld (mensen, natuur, milieu). Een positieve basishouding: niemand kan altijd blij en positief zijn, als er maar een basisinstelling is die van het positieve uitgaat in jezelf, het leven en in anderen.'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 44 jaar
 • Jij bent tussen de 30 en 41 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Mijn lengte is 178 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een slank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Gelderland
 • Ik heb als sterrenbeeld Leeuw
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Draak - Vuur
 • Ik heb een kinderwens
 • En zoek iemand die een of misschien nog een kinderwens heeft
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van erkende yoga opleidingBanner van Stichting PacoBanner van Jos Kleijnen