Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   sunflower41

Maak favoriet 

foto sunflower41
VissenVissenAap ~ AardeAap ~ Aarde

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Vreemd gaan betekent dat het stiekem gebeurt en dat is strijdig met mijn visie op een relatie. Daarin staat openheid en eerlijkheid voorop. Ik ben voorstander van uitpraten als dit zich voor doet, maar als mijn vertrouwen eenmaal beschaamd is is het moeilijk te herstellen.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Als zij deze behoefte heeft is dat prima. Ik ben zelf meerdere keren alleen op vakantie gegaan en is voor mij een manier om 'thuis te komen' bij mezelf. Ik verwacht deze ruimte ook in een relatie te krijgen.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Projecten en fondsen opzetten t.b.v. het verbeteren van welzijn voor mens en dier. Me inzetten voor duurzaamheid. Delen is vermenigvuldigen.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:No problem als ze er inspiratie uit opdoet. Ik zou het dan wel verwelkomen als ze het praktiseert.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Het werk wat ik nu doe is geheel naar mijn hart. Als je qua werk op verkeerd spoor zit is het tijd te rangeren. Het is niet goed voor lichaam en geest.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen navieren van de Zonnewende:

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

84863