Home » Vriendschap » Profiel bekijken

Introductie

' Ik vind dat ik veel te lang zonder intieme partner heb geleefd. 
Zeker 90 % van mijn leven (zo die zit!).

Mede ontstaan door mijn waarschijnlijk nogal 'hooggevoelige aard, wellicht gecombineerd met een hoog IQ (135 of meer) (ook zegt men: Vissen?), en (last but not least) mijn opgelopen tekorten in mijn jeugd en wat er daardoor in mijn rugzak 'verblijft'. Kwetsbaar.

Ik ben nog niemand tegengekomenzonder rugzak.
Ik onderken dit vanaf mijn 25e jaar, met mijn waarschijnlijk meer dan 'gemiddelde' innerlijke geestelijke (incl. 'spirituele') ervaring, die ik (vanaf) toen had. 
Een complete van tot dan toe quasi-aard, naar eigen-aardverschuivende ZIJNS-ervaring en IK-wedergeboorte: een Open-Baring. Tevens regressie-ervaring. Weg Christelijk Godsbeeld! God, het Goddelijke zit in Mij! En in alle levende wezens! Pan-theïstisch, agnostisch (zo las ik later).
Vandaar mijn levensovertuiging dat het in 't leven om het hier en nu-'ZIJN" gaat. That's it, folks!

Alles wat er aan onzichtbaars spiritueels is, inclusief vorige en toekomstige levens, engel-achtige wezens en wat dies meer zij sluit ik geenszins uit, maar ik ben geen wensdenker en ben sowieso vanuit mijn Nederlands Misvormde opvoeding nog wel beetje allergisch voor alles wat riekt naar houvast-instituties, omdat het kale bestaan, met de onvermijdelijke dood, niet acceptabel gevonden wordt.

Zelfreflectie is voor mij van levens-belang, waarmee ik bedoel, dat dit alleen maar levenskwaliteitverhogend is.
Dus hoe beter ik mezelf ben/ken, hoe 'beter' (mede) die 'ZIJNS-kwaliteit'. Ook in contact met (en dus oog voor) de ander.

Klinkt allemaal een beetje academisch of uit boekjes misschien, maar het is grosso modo pure eigen ervaring. 
Maar ik heb ook mijn blinde vlekken.
En geloof daarom in dat je deels een ander/anderen, een 'gij' nodig hebt, om jezelf te (leren) zijn/te kennen.

Een partner die niet aan zelfreflectie doet, niet weet wat dat is, en niet bereid is aan die zelf-inkijk te (blijven) werken, is voor mij zinloos een relatie/vriendschap mee aan te knopen.
Ook omdat ik weet hoe gevoelig ik als kind was door de vervuilende zoon-moederrelatie, die ik heb gehad, plus de positie in mijn gezin van afkomst, ik ben voor oneigenlijk gedrag, onraad, onveiligheid, projectie, niet-erkenning, en ‘er niet mogen zijn’ (ik was niet de bedoeling).

Ik 'weet' sinds wat jaren, door een vrij wel zeker ultieme burn-out/depressie (zie ik NIET als ziekte, juist als begin van herstel naar Eigen-Lijk leven), die te maken had met loslating van idealen op het gebied van ergens leven/wonen etc., definitief van 'in je eigen kracht staan' en wil dat verder verstevigen. Heb wel moeite in 'mijn midden' te staan, in contact met anderen. Of erboven of eronder gebeurt mij vaak. Zie kind-positie.Familie- opstellingen.
Er gebeurt in contact met de ander dus van alles in mij. Is denk ik de hoofdreden, dat ik veel zonder een partner heb geleefd. Ben nu gelukkig zo oud en wijs, dat ik ongeveer wel de bodem bereikt heb in waar dat allemaal vandaan komt en daar ook goed naar kan kijken, in kan 'rusten' en 'zijn'. Inclusief de pijn helemaal toe kunnen staan of daar aan werken dat te kunnen doen. En weet heb dat ik er uit kan stappen, en in mijn kracht kom. Ik weet zeker dit nu te begrijpen en kunnen, en van groot belang is in een partnerrelatie.

Ben best wel redelijk actief in de bewustwordingswereld,nu ik goed in mijn Eigen Kracht kan staan gedurende workshops lichaamswerk etc. etc..

Ik schijn nogal humoristisch te zijn (mag ik van mezelf niet zeggen natuurlijk).

Houd nogal eens van praten in het Overijssels dialect (reden dat ik sinds 2002 weer in de Noord-Overijselse contreien ben komen wonen, want ik ben vanaf mijn 1e jaar opgegroeid in Baarn). Komt een soort droge humor vandaan.

Ik zou het fijn vinden als mijn partner niet te ver weg woont, liefst in Zwolle of directe omgeving.

Ik vind mezelf wel te dik (buik), maar dat heeft ook met het te vaak alleen te zijn in mijn huis te maken. Compensatie-eten o.'
 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 63 jaar
 • Jij bent tussen de 45 en 63 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie of serieuze relatie of een vriendschap zoekt
 • Mijn lengte is 188 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een volslank postuur
 • Ik heb geen kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Overijssel
 • Jij woont in Drenthe, Overijssel of Flevoland
 • Ik heb als sterrenbeeld Vissen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Geit - Hout
 • Ik heb geen kinderwens
 • En zoek iemand die geen kinderwens heeft
 • Ik ben van West-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Creatieve vakantie Frankrijk