Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is   Martien1967

Maak favoriet 

foto Martien1967foto Martien1967foto Martien1967foto Martien1967foto Martien1967Bekijk foto's 
SteenbokSteenbokPaard ~ VuurPaard ~ Vuur

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Wanneer mijn partner vreemd zou gaan, heb ik kennelijk iets over het hoofd gezien. Blijkbaar is er bij mijn vreemdgaande partner behoefte geweest aan iets wat ik haar niet geboden heb. Tijd voor een gesprek; wat zou het zijn?
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Ik vind het oke als mijn partner of ikzelf af en toe alleen op vakantie gaat. Per slot van rekening zijn mijn partner en ik ook individuen die zichzelf als individu op deze wereld ontwikkelen.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Ik zou samen met mijn partner zorgen dat we nooit meer over financien hoeven na te denken. Ook ga ik ervoor zorgen dat mensen in mijn omgeving het financieel wat beter hebben.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Ik heb er geen bezwaar tegen wanner mijn partner (vaak) erotische literatuur leest. Misschien brengt het iets nieuws in de relatie. Wat anders is het wanneer deze erotische literatuur in plaats van mij zou komen. Ik zou hierover dan toch wel in gesprek gaan.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Bespreken met een leidinggevende en wanneer dat niets biedt iets anders gaan doen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview