Home » Vriendschap » Profiel bekijken
Dit is heartevent

Maak favoriet 

foto hearteventfoto hearteventfoto hearteventBekijk foto's 
WeegschaalWeegschaalAap ~ VuurAap ~ Vuur

Levensvisie

 • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
 • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
 • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Ik ben daar in gedachten veel mee bezig, lees er veel over en probeer het in mijn leven te integreren, maar blijf er wel steeds kritisch bij. Ik neem niet ALLES over, maar dat wat ik kan gebruiken. . Ik vind bijvoorbeeld Happinez een leuk blad, hoewel ik soms ook artikels erin met een korreltje zout neem.
 • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Ik vind het gezellig dingen met mijn partner te doen, zoals uit eten gaan en uitgaan. Maar ik vind het ook prettig om daarnaast dingen voor mezelf te doen en daar ook de ruimte voor te krijgen. Ik zou een partner die opgaat in eigen dingen en ook niet alles samen wil doen, aanmoedigen om dat te blijven doen: het lijkt me verfrissend en dan heb je elkaar steeds iets nieuws te vertellen. De wereld moet niet alleen maar nauw jijenik worden, maar een beetje breed blijven.
 • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:Sommige vriendinnen spreek ik dagelijks, anderen minder vaak. Het hangt ook af van wat er speelt in mijn leven. Ben ik veel met mijn ouders bezig dan heb ik veel contact met een vriendin die daar ook mee bezig is. Heb ik wat perikelen in de liefde dan heb ik weer veel contact met andere vrienden of vriendinnen. Ik heb veel mannelijke vrienden onder mijn vrienden omdat ik de zienswijzes en blikveld van het andere geslacht verruimend en aanvullend vind op mijn eigen denkpatroon.
 • De betekenis van seksualiteit voor mij:Sex is belangrijk. Het is een uiting van wat je voor elkaar voelt. Niet de enige, maar wel een belangrijke. Het is mooier als je het doet met een persoon waar je je vertrouwd mee voelt (maar toch nog wel zo dat het wel nog wat spannend is) en die je aantrekkelijk vindt en vooral: waar je iets voor voelt! Het hoeft voor mij niet altijd te gebeuren binnen een vaste relatie.
  De spanning eromheen is erg leuk in het beginstadium, later wordt de tederheid en vertrouwdheid overheersender. Maar ik vind dat je sex in een relatie altijd goed moet onderhouden en goed moet houden.
 • Mijn werk:Ik doe mijn werk met plezier. Ik kan er iets van mezelf in leggen en vind het ook een doel om erg goed in te zijn.
 • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Mijn partner is belangrijker dan mijn werk. Het is fijn als het iemand zou zijn die mij steunt daarin, stimuleert en luistert naar dingen die ik op het werk tegenkom en daar ook een mening over heeft. Dit geldt wederzijds: ik wil ook een steun en stimulans voor mijn partner zijn in datgene wat zijn leven vervult, of dat zijn werk is of een hobby, datgene wat hem gelukkig maakt . . buiten mij:-)
 • Dit stop ik in mijn rugzak als ik een jaar weg zou gaan:Boeken, misschien laptop. . ? mobieltje. . en schrijfgerei, en een I-pod.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview