Home » Dating » Toon profiel
Dit is   uitdagend

Maak favoriet 

foto uitdagendfoto uitdagendfoto uitdagendfoto uitdagendBekijk foto's 
SteenbokSteenbokRat ~ MetaalRat ~ Metaal

Levenswijze

 • Mijn geloof is anders
 • Het geloof van mijn partner is voor mij niet van belang
 • Ik belijd mijn geloof als volgt in praktijk:Door vrijheid van ervaren hoog te houden. 'Alles mag om jezelf 'vrij' te maken. (dat vraagt intelligentie, moed, ontdekkingszin).
  De compassie van het Christendom, de zorg voor de ander. Het beschouwende van het Boeddhisme.
  De totaliteit van het Taoïsme..mooi. Mijn wens is om verlichting te ervaren. Omdat ik niet van onwerkelijkheid hou. Ik heb passie voor waarheid. En zie steeds meer dat de liefde daarbij hoort.
  Verlichting zonder liefde is incompleet. Natuurlijk beperkt dit mijn keuze voor een passende partner enorm (helaas). Open staan voor alles. Maar natuurlijk heb ik ervaring en geleerd: en oude lessen hoeven niet herhaald te worden.
  Ik ben dus in eerste instantie geestelijk georienteerd, maar ben ook zeer lichamelijk 'behoeftig' bijna. Dit is een restant van emotionele armoede in de jeugd opgedaan. Ik geniet dus erg van lichamelijkheid: bourgondisme. Zonder ervan afhankelijk te zijn. Maar ik heb zeker geen angst voor bourgondisme.
 • Mijn partner belijdt zijn/haar geloof als volgt:Met gezond verstand, hart en geloof. Voor mij is het basis. We weten nl. niks. Maar dat weten we dan tenminste!
 • Mijn levensovertuiging is anders
 • De levensovertuigingen van mijn partner zijn voor mij geen criterium
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift