Home » Dating » Toon profiel
Dit is   Sujadi2023

Maak favoriet 

foto Sujadi2023foto Sujadi2023foto Sujadi2023foto Sujadi2023Bekijk foto's 
WeegschaalWeegschaalZwijn ~ AardeZwijn ~ Aarde
'Welkom lieve vrouw, 🌺

Fijn, dat je mijn profiel bezoekt en daarbij een gevoelsimpressie tracht te verkrijgen. Voel je daarin vooral vrij met één saillant detail. . . om van mijn woorden géén vastomlijnd persoonsbeeld te creëren, daar wij méér zijn dan mens op Aarde. . . je bevoelt beter, de subtiele vibraties tussen de regels door. 😜

Mijn naam is Sujadi en ben geboren uit Javaanse ouders. Mijn woonplek is al een aantal jaren gelegen in het Zuid Limburgse Heuvelland, te midden van het kleine dorpje Klimmen.

Na vele Aardse wegen en omwegen te hebben bewandeld, werd mijn uiterlijk vermoeide focus gaandeweg verschoven en naar binnen gericht. Door het gevonden innerlijke pad met gedrevenheid op te gaan en bij iedere volgende trede steeds de sluiers voor mijn ogen weer weg te nemen, is er een diep gevoel van begrip en dankbaarheid ontstaan. Ik kan nú ook oprecht schrijven, dát hét allemaal zo is bedoeld en hét leven waard.

Ik leef een eenvoudig leven en mijn jonge voorkomen (op mijn grijze haartjes en kaal wordend plekje na. . ) vertegenwoordigt eigenlijk een ongecompliceerde geest, die vanuit een ruimer perspectief het leven kan beschouwen en zijn innerlijke rijkdom in vreugde ervaart.

Om het enigszins met woorden te karakteriseren, het laat mij meer zachtheid, subtielere gevoelens, zelfliefde, authenticiteit, warmte, begrijpen, empathie, vrijheid in het hoofd, innerlijke vreugde en vrede ervaren.

In de uitgebreide profiel beschrijving, zou ik graag een tweetal passies willen belichten. Ruim 23 jaar ben ik in de Horeca werkzaam geweest, startend als leerling kok en op de top van mijn carrière als keuken manager geëindigd.

Ik ben ook fysiek gesteld, op het aanraken, vasthouden en knuffelen. Als ik een warme olie massage geef dan stroomt de energie voelbaar.

Vorig jaar heb ik mijn praktijk voor Proces begeleiding in bewustwording en heling zakelijk beëindigd. Uiteraard zijn mijn werkzaamheden en ondersteuning naar mijn medemens toe nooit gestopt. Ondanks dat ik cliënten nooit als cliënten heb beschouwd, weten mensen mij toch weer te benaderen, wat helemaal prima is. Er heerst nu een prima balans in ‘vrij leven’ en als ‘wegwijzer’. Momenteel werk ik gedreven aan een promotie video voor basis school kinderen.

Nu over jou!…
Heel kort dan… Ik sta open voor een evenwichtige, liefdevolle vriendschap, waarin wij authentiek en harmonieus in gedijen en respectvol met elkaar omgaan. Een prachtige bedding, om een verder open bloeien en diepgaande liefdesverbinding in een wenselijke vorm voor beiden te laten ontstaan.

Wees en voel je vrij om mij te benaderen, als deze woorden iets in je teweeg brengt of dat je een andersoortige 'klik' ervaart gerelateerd aan mijn werkzaamheden. . . Alles mag er zijn.

De ‘wet van de aantrekking’ laat ik daarbij vooral zijn werkzaamheid doen… dus, van mijn zijde zend ik géén enkel beeld en profielschets naar de ‘kosmische spiegel’. . doch weet, je bent op ieder moment welkom als je dit zo voelt. . . de deur staat open (ik zal altijd reageren op een benadering).

Mogelijk schrijf ik je kort aan, daar jouw profiel mij aanspreekt, doch om eerst te vernemen of je nog actief bent op dit platform en berichten naar mij kunt terug sturen.

Mijn warme hartgroet 🙏🌈'

Introductie

 • Ik ben een man
 • Ik ben 63 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Mijn lengte is 167 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik heb zelf kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Limburg
 • Ik heb als sterrenbeeld Weegschaal
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Zwijn - Aarde
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van gemengde afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift

Vandaag op Netsamen

happy header

Samen vieren van een gloednieuwe Netsamen-jasje

Gratis en onbeperkt contact leggen, chatten en meer met volop gelegenheid voor uitwisseling, verdieping, verstilling, reflectie en connectie.

Voor alle leden met (kost je geen dag) of zonder volledig abonnement.

81780