Dit is   -Gilles-

Maak favoriet 

foto -Gilles-
RamRamPaard ~ AardePaard ~ Aarde
'Ik zoek verbinding! In het wild kom ik weinig mensen tegen die op dezelfde frequentie zijn afgestemd, dus doe ik een poging op het wereldwijde web. Ik ben hoogsensitief, intelligent. Soms kan ik ook wel wat sociaal gehandicapt uit de hoek komen, dat wordt vanzelf wel duidelijk als ik mijn best zit te doen om met jou in contact te komen: bereid je maar voor op het gevoel van plaatsvervangende schaamte. . . Nieuwe contacten opdoen is zacht uitgedrukt niet mijn sterkste kant, maar wanneer het gesprek er eenmaal is zul je er achter komen dat ik eigenlijk best wel meeval en zelfs best wel oké ben!

Creatief brein, creatieve handen, muzikaal, kaal. Ik ben geen witte ridder op het dappere paard maar wel een loodgieter met een blauwe auto. Niet altijd even subtiel (…. )
Ik hou van efficiëntie en praktisch, focus het liefst op oplossingen en pak problemen liefst bij de oorzaak aan. Ben verre van perfect; streef ook niet naar perfectie maar zie wel altijd verbeterpuntjes waar ik nog aan mag werken.

En ik vind introductieteksten schrijven stom 😆'

Introductie

  • Ik ben een man
  • En ben op zoek naar een vrouw
  • Ik ben 46 jaar
  • Jij bent tussen de 39 en 52 jaar
  • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
  • Ik zoek iemand die mensen zoekt voor zowel vriendschap als een serieuze relatie
  • Mijn lengte is 192 cm
  • Jouw lengte maakt me niet uit
  • Ik heb een slank postuur
  • Het postuur van mijn partner is niet van belang.
  • Ik heb zelf kind(eren)
  • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
  • Ik woon in de provincie Noord-Holland
  • Ik heb als sterrenbeeld Ram
  • Ik heb als chinees sterrenbeeld Paard - Aarde
  • Ik heb geen kinderwens
  • En zoek iemand die geen kinderwens heeft
  • Ik ben van W-Europese afkomst

Kunst & Cultuur

  • Ik hou van lezen
  • Mijn favoriete boeken:Ik ben niet zo'n enorme lezer, maar als ik dan toch eens een boek pak, is het meestal fictie. Harry Potter, Hitchhikers guide to the galaxy, de Hobbit, Alice in Wonderland, en meer van dat soort.
    Timebender kon ik wel in 1 ruk uitlezen. Niet gedaan overigens, maar het had wel gekund
  • Mijn laatst gelezen boek:Onlangs heb ik dus Time Bender van Tijn Touber uitgelezen. Ik baalde ervan dat ie uit was, dus lees ik ‘m nu nog een keer.
  • Ik hou heel erg van films
  • Mijn favoriete films / t.v. programma's:Ik heb mijn tv-abonnement opgezegd, en heb nu alleen nog Netflix en Disney+ Daar kijk ik oa Outlander en the Simpsons. Verder hou ik van de oudere britse comedy's als Bottom, the Young Ones en Blackadder. En dan nog de nodige en onnodige docu's (meestal muziek-gerelateerd)

    Films:
    Harry Potter
    Lord of the rings
    The Hobbit
    Alles wat ik tot dusver van Tim Burton heb gezien
    A few good men
    Silence of the Lambs

    Nu lijkt het net of ik de godganse dag met mijn kop voor de tv hang, maar da's niet waar hoor 🤗
  • Mijn laatste film:Cool Runnings “Sanka, you dead? -Jah man”. Heerlijke film 😅
  • Mijn favoriete acteurs en regisseurs:Tim Burton, Quentin Tarantino, Ron Howard en zo zijn er nog een hele kudde regisseurs die wel aardig werk afleveren, waar ik julllie nu niet mee zal vervelen.
    Acteurs en actrices: onder anderen Helena Bonham Carter, Alan Rickman(vooral in zijn rol als Snape), Christopher Waltz. En uiteraard de "klassiekers" Anthony Hopkins (Hannibal the Cannibal, heerlijk!!), Johnny Depp, diCaprio (die ik voor zijn rol in Titanic zwaar overschat vond, maar later toch best knappe en overtuigende acteerprestaties heeft neergezet), Jack Nickelson (a few good men: you want the truth? You can't handle the truth!) enzovoorts. . . .
    Het zijn vaak bepaalde rollen die favoriet zijn, dan de acteur / actrice zelf
  • Mijn favoriete dichters/gedichten:Jim Morrison
  • Mijn favoriete muziek:In de jaren 90 maakte ik kennis met de grunge-scene en alternatieve rock. Die liefde is nooit overgegaan. Ik hou van het rauwe, onversneden - hier en daar wat lompe - geluid van bijvoorbeeld Pearl Jam, Alice in Chains, Tool. Muziek met bezieling, heerlijk. Maar ik kan net zo goed genieten van klassiek, opera, nederlandstalig (de Dijk, Boudewijn de Groot; géén radio NL-meuk), guilty pleasures (daar heb ik er héél veel van!!), popmuziek zoals Adele bijvoorbeeld. Elektronische (dance)muziek snap ik niet zo goed, al probeer ik me daar wel af en toe in te verdiepen.
    Ouwe meuk zoals the Doors, Pink Floyd, Fleetwood Mac enzovoorts, ben ik ook gek op. En de stem van Peter Gabriel vind ik heerlijk om naar te luisteren.
    Groot fan van de groten die deelnemen aan “the Great Gig in the Sky”: Jimi, Jim, Janis, Kurt, Layne, Chris, en ga zo maar door. Er is een hoop goeie muziek in het hiernamaals te vinden.
    Over muziek kan ik dagen doorgaan. Met een popquiz kun je me er goed bij hebben ;)

    Tegenwoordig ben ik ook wel into de binaural beats en meditatiemuziek
  • Vind ik het belangrijk dat mijn partner van muziek houdt?Ja!
  • Mijn theaterbezoek:De laatste keer dat ik in het theater ben geweest, was voor een dansuitvoering van mijn dochter. Ze was toen 7, nu is ze 14….
  • Of ik van koken hou en mijn favoriete keuken:Mijn pizza-in-de-oven-smijt-kunsten zijn ongeëvenaard, en ik kan als geen ander de vla uit de koelkast halen!
    Ik ben absoluut geen chef-kok. Een beetje simpele prakkies gaat nog wel, maar het moet niet te ingewikkeld en uitgebreid worden. Lang leve de verspakketten van de supermarkt, mét handleiding!
    Vegetarische hartige taarten maken ben ik wel errug goed in trouwens!
    Ik probeer wel zoveel mogelijk vers en biologisch te eten, en steeds minder vlees.

    Mijn favoriete keuken wordt er gevraagd…. Die heeft een L-vorm, veel lades, een vaatwasser, een koelvries-combinatie en een 5pits fornuis, en een mega-superdeluxe-woepie te wauwie oven waar ik geen zak van snap. En voldoende stopcontacten. Het lijkt wel of daar altijd tekort van in een woning worden gemaakt tijdens de bouw.
    Oh ja, en een deur! Die was ik vergeten in te tekenen op mijn zelfgefabriceerde verbouw-ontwerp-schetspapiertje. . . . .

Vakantie

  • Ik hou van actief en ontspannende vakanties
  • Mijn favoriete vakantielanden:De afgelopen 2 jaar heb ik vakantie in eigen land doorgebracht, vanwege het risico op uitsterven van de mensheid als we de grens overgingen.
    Dit jaar staat Frankrijk op de planning, net als overige jaren. Verder heb ik Schotland, Scandinavië en IJsland nog op de welbekende bucketlist staan
    Ooit wilde ik rondreizen op de motor, maar bij huidig gebrek aan motor én gebrek aan een stevige rug heb ik dat op de achtergrond geschoven.

    Kamperen doe ik graag, maar mijn rug laat het niet meer toe om op een langzaam leeglopend luchtbedje te liggen. Ook niet op een snel leeglopend lichtbedje trouwens. Tegenwoordig kies ik liever het comfort van een huisje of caravan of, als ik ooit de mogelijkheid heb, een campertje.
  • Houd ik van kamperen? ja op rustige campings in de natuur

Hobby & Sport

  • Ben ik sportief? ja recreatief
  • De sporten die ik beoefen:Ik was altijd van mening dat yoga geen sport was. Yoga was voor mannen met té netjes gekapte grote baarden en een knotje in hun haar, die na het ontbijt van tarwegras-smoothies op hun bakfiets naar een of andere veel te hippe koffietent gingen om daar veel te dure latte machicaca… michacato…. onuitspreekbare koffie met havermelk te drinken.
    Nou, daar ben ik van teruggekomen! Een vriend van me had bedacht dat ik het wel kon gebruiken, dus ik gaf het een kans.
    Mijn nieuwe bevinding: yoga is TOPSPORT!! Na de eerste les voelde ik me alsof ik door 5 mma-vechtjassen tot moes was gestampt! Dus ik heb besloten ermee door te gaan. Niet uit masochistische overwegingen, maar vanuit het besef dat ik het heel goed kan gebruiken! Als loodgieter lig ik vaak in de meest anatomisch onmogelijke houdingen, maar met gestrekte benen mijn voeten aanraken lijkt tot nu toe een onmogelijke opgave (ik kom nauwelijks tot aan mijn knieën!). Flink werk aan de winkel dus: ik heb nu nog de soepelheid en lenigheid van een heipaal, maar daar gaat dus verandering in komen!
  • Volg ik sporten (passief)?Ik weet niet of mijn televisie sport uitzendt. Met andere woorden: nee!
  • Mijn hobbies:Tijdreizen! Mocht je daar ook in geinteresseerd zijn, stuur me dan afgelopen dinsdag een berichtje, en dan gaan we kijken wat mogelijk is.

    En verder probeer ik thuis wat leuke ritmes uit mijn djembé en cajon te rammelen (iets wat mijn buren me niet altijd in dank afnemen…. Af en toe pak ik mijn basgitaar weer eens op of doe ik alsof ik gitaar kan spelen. Dat kan ik dus écht niet, maar ik kan er wel heel overtuigend bij kijken!

    Ik heb jaren in diverse bandjes gespeeld (basgitaar, zang en incidenteel toetsenwerk). Tegenwoordig djembé, rammel-ei of tamboerijn ik mee met drumcirkels - mijn eigen sjamanendrum gaat nog gerealiseerd worden, en dat vind ik heerlijk om te doen. Als we een indoor-drumcirkel houden, neem ik graag mijn fretloze basgitaar met versterkertje mee, om intuïtief mee te spelen met de drums en gezang. Uitdaging, na altijd vooraf ingestudeerde lijntjes te hebben gespeeld, en nu dus op gehoor en gevoel een fijne baslijn neer te leggen. Heel leuk en uitdagend om te doen!

    Laatst heb ik 2 klankschalensessies begeleid met mijn basgitaar, dat vond ik heerlijk om te doen. Binnenkort weer!
  • Heb ik huisdieren?Ik heb een kat, een oudje (geen idee hoe oud, ze is heel vaak hergeplaatst, en niet echt een geschiedenis van haar bekend) die haar vacht overal laat slingeren, en die er heilig van overtuigd is dat de enige reden van mijn bestaan 24 / 7 non-stop entertainment en voedselvoorziening voor de poes is.
    Maar ze is wel errug lief hoor 😊
    Ik zou graag een hond hebben, maar ja, tijd- en ruimtegebrek…. . Als ik de ruimte had, zou ik ook wel graag wat kippen op mijn erf laten rondscharrelen. En een varkentje, een ezel, geitjes, een paar koeien. Er moet wat te wensen blijven: voorlopig kan ik al die beesten niet kwijt op mijn balkonnetje.

Politiek

  • Hoe ik de politiek volg:Meh……ik heb wel wat beters te doen.
    Ik ben wel geinformeerd (door alternatieve media, geen nos, rtl of reguliere kranten), maar trek toch wel mijn eigen plan.
  • in hoeverre vind ik het belangrijk dat mijn partner een interesse heeft in politiek?Enigszins belangrijk, met mate. We hoeven het uiteraard niet altijd met elkaar eens te zijn, maar ik zou het wel prettig vinden als we allebei aan dezelfde kant staan.

Levenswijze

  • Mijn geloof is anders
  • Mijn levensovertuiging is anders

Levensvisie

  • Ik ben een beetje huiselijk en beetje uitgaand persoon
  • Spiritualiteit is belangrijk voor mij
  • Ik hou me als volgt bezig met spiritualiteit:Geen idee eigenlijk. Ik ben, en dat vind ik prima. Klinkt niet heel spiritueel…. of juist wel? Ik heb niet zoveel met benamingen, stempels, labels enzo.
  • Het belang dat ik hecht aan samen dingen doen:Leuk! Maar niet alles hoor, ik wil ook zelf dingen kunnen blijven doen, en ik hoop dat jij dat ook doet.
  • Het contact met mijn vrienden omschrijf ik zo:In de afgelopen 2 jaar is het kaf van het koren gescheiden. Veel “vrienden” van voor die tijd spreek ik niet meer, ik denk dat ze bang zijn dat ze doodgaan als ze met een ongevaccineerde omgaan ofzo. Ik heb 1 heel goede vriendin die ik ruim de helft van mijn leven ken. We zijn zelfs nog een paar jaar getrouwd geweest - dat was geen groot succes - en ze is de moeder van mijn dochter en haar halfbroertje (mijn bonus-kind). Zij is nog altijd mijn beste vriendin, en haar spreek ik minstens een keer per week.
  • De betekenis van seksualiteit voor mij:Verbinding, spelen, elkaar uitdagen, strelen, genieten, ontdekken, plagen, knuffelen, contact, huidcontact: Ik hou ervan!
    Niet alleen lichamelijke intimiteit, maar ook sensualiteit. Een blik, een aanraking, een opmerking, een berichtje op de telefoon; het kan zich overal in uiten.
  • Mijn werk:Loodgieter (en een beetje elektriciën). Problemen / storingen opsporen en vervolgens de oplossing bedenken, mooie badkamers bedenken, maken en installeren enzo. Daarnaast ben ik praktijkbegeleider voor de leerling(en) binnen het bedrijf.

    Momenteel herstellende van een burn-out overigens. De kans dat ik fulltime terugkom bij mijn werkgever acht ik heel klein. Ik ben nog diverse opleidingen en cursussen aan het overwegen, en kijken hoe ik met energetisch werk in mijn levensonderhoud kan gaan voorzien
  • De rol van mijn werk ten opzichte van een relatie:Binnen korte tijd helemaal geen rol meer: ik ga stoppen met het hebben van een baan. Het plan is mijn huis te verkopen, een camper aanschaffen en professioneel zwerver worden.
  • Ik verwen mijzelf zo:Sinds kort zit er eindelijk weer een echte platenzaak in mijn woonplaats. Heerlijk om daar tussen het vinyl te struinen. Ik hoef niet per se altijd iets te kopen; alleen het kijken tussen de platen vind ik al geweldig. Maar als dan tóch dat ene juweeltje er tussen zit waarvan ik helemaal niet wist dat ik ‘m zocht, dan gaat ie mee!
    Laatst nog een heruitgave van Johan gekocht, het meesterwerk Pergola, en het laatste album van Tool. Zo blij mee! Ik ben niet zo’n fanatieke verzamelaar dat ik per se een bepaalde persing van dat ene album móet hebben; ik wil gewoon op z’n tijd een leuk plaatje draaien. Hoewel sommige leuke plaatjes soms ook best flink aan de prijs kunnen zijn…. Er is een album van Pink Floyd die ik heel graag wil, maar voor ik die kan betalen moet ik eerst wat organen (al dan niet van mezelf) op de zwarte markt zien te verpatsen….
  • Mijn definitie van geluk:Ik heb geen definitie van geluk: geluk is een gevoel.
  • Dit is waar ik van geniet:Mijn kind(eren), mooie muziek, als iemand iets met volle overgave en liefde doet, oprechte interacties, de oprechte liefde van dieren
  • Zo ontspan ik me het liefst:Muziek, buiten zijn, film, (bord)spellen, klussen in huis, tukkie doen, lekkere sex, muziek luisteren / maken (in willekeurige volgorde), lekker relaxen op de bank (met boek, film, muziek of net waar ik zin in heb) met een paar kaarsjes aan en een lekker wijntje.
  • Ik word ontroerd door:Copy paste:
    Mijn kind(eren), mooie muziek, als iemand iets met volle overgave en liefde doet, oprechte interacties, de oprechte liefde van dieren
  • Ik kan me ergeren aan:Onrecht en oneerlijkheid, egoïsme, asociaal gedrag, bekrompenheid. Politiek. En aan mijzelf ook wel eens.
  • In een relatie kan ik me ergeren aan:Gezien het feit dat ik ingeschreven sta op deze website, zou het misschien tot de mogelijkheden kunnen behoren dat ik geen partner heb. . . . en dus geen flauw idee wat ik ergerlijk vind in haar gedrag?
  • Ik geef (mijn) kinderen deze normen en waarden mee:Hou van jezelf! Jij bent jij, en jij bent awesome!
  • Hoe ik met tegenslagen om ga:Onderzoeken wat het met mij doet, waarom ik op dat moment voel wat ik voel, en proberen daar iets aan te doen. Tegenslagen kun je veel van leren! En ik heb best veel geleerd in de afgelopen 44 jaar ;-)
    Oh ja, en ook nog wel even bij de pakken neerzitten, want daar mag ook ruimte voor zijn. En dan weer doorpakken!
  • Mijn lijfspreuk:Iedereen is uniek, behalve ik.
  • Ik ben zowel een ochtend- als een avondmens
  • Waar ik om kan lachen:Ik zie bijna overal wel de humor van in.
  • Het belang dat ik hecht aan humor in een relatie:Je moet natuurlijk wel kunnen lachen samen! Als ik niet samen, of met je - en uiteraard soms ook om jou - kan lachen, vind ik er niet zo heel veel aan. Net zo goed kun je met mij - en voornamelijk om mij - best lachen!

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie:Dan zit er dus iets niet goed in de relatie, en wil ik erg graag achterhalen wat de oorzaak is om daar iets aan te kunnen doen. Naar mijn mening valt alles op te lossen, zolang je maar blijft praten met elkaar, in alle eerlijkheid en openheid.
    Overigens wil ik er wel nog even aan toevoegen dat ik zo trouw als een hondje ben ;-)
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan:Prima!
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn:Dat laat ik je morgen weten.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest:Dan wil ik worden voorgelezen als het bedtijd is ;-)
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk:Dan beland ik in een burn-out, wat nu op dit moment dus het geval is. Deze tijd probeer ik zoveel mogelijk goed te benutten door goed te doorvoelen waar ik heen wil.

Gezondheid

  • Ik besteed min of meer aandacht aan een gezonde levenswijze
  • Hoe breng ik een gezonde levensstijl in praktijk?Ik probeer zoveel mogelijk biologisch te eten, zo min mogelijk uit pakjes.
    Kwaliteit boven kwantiteit.
    Probeer me bewust te zijn van wat ik in mijn gezicht duw.
    Ik ben geen vegetariër, maar loop ook niet de hele dag op koeien te kauwen, vlees met mate. En alleen biologisch vlees, geen supermarktkiloknaller-rotzooi. Ik heb liever dat mijn biefstukje naar biefstuk smaakt ipv naar fietszadel ofzo. Soms ook hele periodes helemaal geen vlees; geen probleem.
  • Wat ik doe aan uiterlijke verzorging:Het gebruikelijke en dagelijkse onderhoud. Als ik mijn werkkloffie niet aan heb zie ik er best aardig verzorgd uit, al zeg ik het zelf.

    Naschrift:
    Gefeliciteerd, als je dit leest, heb je (eindelijk) het einde van mijn profiel bereikt. Je hebt je door de zin en onzin van mijn schrijfsels heen weten te worstelen, en als je hebt begrepen welke stukken tekst met een korrel zout genomen mogen worden, heb je een aardig beeld gekregen van mijn soort humor.
    Hulde, je hebt een sticker van een kip (Gillus Gillus Domesticus) verdiend! 🐔

Ben jij spiritueel ondernemer?