Home » Dating » Toon profiel
Dit is freenature

Maak favoriet 

foto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenaturefoto freenatureBekijk foto's 
StierStierOs ~ WaterOs ~ Water
'Hallo lieve vrouw, wat lijkt het mij fijn om jou te ont-moeten!
Om elkaar, los van alle verhalen, te zien voor wie we werkelijk zijn. Om vanuit liefde, licht en heelheid de verbinding aan te gaan. Samen op pad, met- en van elkaar genieten en liefde laten stromen.

Ik verlang naar een diepgaande, stromende hart- en ziels verbinding, waarin openheid, eerlijkheid, gelijkwaardigheid, vrijheid, puurheid, schoonheid, kwetsbaarheid en humor een belangrijke rol spelen. Ik vind de vorm niet zo belangrijk en laat alles liever organisch ontstaan. Vind het wél belangrijk dat we tijd en ruimte maken om in liefde samen te zijn.

Ik ben een jongensachtige én mannelijke tantrika met een vrije geest, een open mind en een goed gevoel voor humor.
Lief, gevoelig en emphatisch, kwetsbaar en krachtig.
Authentiek, autodidactisch, intuitief, intens en integer.
Beetje ondeugend, sportief en avontuurlijk aangelegd.

Ik hou van wandelen door ruige natuur, bloot zwemmen in natuurwater, snorkelen, duiken, kajakken, raften en klimmen in bomen. Zoek graag de stilte in de natuur op en leid een teruggetrokken bestaan in eigen bos. Woon in een eenvoudige boshuisje met sfeervolle houtkachel, sauna en hottub. Probeer zoveel mogelijk in harmonie met de natuur te leven en in eigen behoeften te voorzien. Luister graag naar muziek die een gevoelige snaar weet te raken en dans bij voorkeur op blote voeten oa Ecstatic Dance, Biodanza en Tantric Dance. Vind het fijn om samen te ontspannen bij het kampvuur, in de sauna, warm bad of hangmat tussen de bomen.

Ben zowel aards als spiritueel en sta met blote voeten stevig op de grond. Zit in een voortdurend proces van persoonlijke ontwikkeling en groeiend bewustzijn. Durf steeds meer op mijn gevoel én eigen-wijsheid vertrouwen en kom daardoor steeds meer in mijn kracht te staan. Hou me graag bezig met sjamanisme en innerlijk reizen naar diepere lagen en andere dimensies, mét of zonder plantmedicijnen.

Ik hou van filosoferen en verdiep me graag in de psychologie van de mens. Hecht veel waarde aan ervaringslessen die ik leer in het dagelijkse leven, van de natuur, dieren, mensen, relaties en belevenissen die op mijn pad komen. Ze houden mij een spiegel voor, waardoor ik mijzelf en de wereld om me heen steeds beter leer kennen. Ben met name de vrouwen in mijn leven dankbaar voor wat ze mij geleerd hebben en de liefde die ik met ze heb mogen delen. Ben nogal intens en lijfelijke aangelegd en hou veel van aanraken, knuffelen, masseren, beetje plagen en uitdagen, lekker zoenen en eindeloos vrijen. Voor mij zijn liefde en seksualiteit heilig en magisch tegelijk. Daar wil ik bewust en integer mee omgaan en kan ik alleen in werkelijke verbinding delen.

Lijkt me fijn om samen (met mijn kampeerbusje mét comfortabel bed) door ruige natuur en bergachtige gebieden te trekken. Samen op avontuur, in het wild kamperen, koken op een houtvuurtje en actief de natuur in. Samen magische momenten ervaren en mooie herinneringen maken.

Ben iemand die uitgaat van mogelijkheden in plaats van beperkingen. Probeer zoveel mogelijk in het hier en nu te leven en me niet door angst te laten leiden.
In liefde samen-zijn is voor mij héél belangrijk, net als vrijheid in verbinding en tijd en ruimte voor mezelf. Heb een stabiele open relatie met een chronisch zieke vrouw die in een rolstoel zit en 16 uur per dag moet slapen om te overleven. In deze relatie is zoveel liefde en vertrouwen, dat ik mijn liefde, in alle openheid, óók met een andere vrouw kan én mag delen.

Ben jij die lieve, pure, gevoelige, speelse, intense, zelfbewuste, aantrekkelijke en avontuurlijke vrouw die voor werkelijke verbinding wil gaan? Wat zou het fijn zijn als onze wegen elkaar kruizen en we samen met elkaar op mogen lopen. Ik hou niet zo van bellen en computeren en heb (bewust) geen mobiel. Ont-moet je liever (op korte termijn) in real-life om te voelen wat er tussen ons is en / of mag ontstaan.

Warme groet vanuit het bos van Anno'

Introductie

 • Ik ben een man
 • En ben op zoek naar een vrouw
 • Ik ben 48 jaar
 • Jij bent tussen de 35 en 50 jaar
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie
 • Ik ben op zoek naar iemand die een serieuze relatie zoekt
 • Mijn lengte is 182 cm
 • Jij bent tussen de 150 en 190 cm
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik zoek iemand met een slank, atletisch, normaal of volslank postuur
 • Ik heb zelf kind(eren)
 • Als mijn partner kinderen heeft zijn zij welkom
 • Ik woon in de provincie Drenthe
 • Het maakt me niet uit waar jij vandaan komt
 • Ik heb als sterrenbeeld Stier
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Os - Water
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van W-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschrift