Home » Dating » Toon profiel
Bekijk foto's 
SteenbokSteenbokAap - MetaalAap - Metaal

Gezondheid

 • Ik rook ja maar ben bereid te stoppen
 • Mijn partner rookt niet of ja maar is bereid te stoppen
 • Ik drink niet
 • Mijn partner drinkt niet, af en toe voor de gezelligheid of geregeld maar met mate
 • Ik besteed veel aandacht aan een gezonde levenswijze
 • Mijn partner besteedt veel aandacht aan een gezonde levensstijl
 • Hoe breng ik een gezonde levensstijl in praktijk? Ben redelijk "gezond" opgevoed. Werk als osteopate. Eet biologisch. Heb geen sedentair leven (maar nu ook niet echt 5u sport per week zoals aanbevolen).

  I have a confession to make. . . Ik ben mijn oordeel naar een minder gezonde levensstijl kwijtgeraakt door zelf in een aantal "vallen" te lopen. Iedereen die de drukte van het leven kent, zal wel al eens te maken gehad hebben met het afwijken van principes en het even gemakkelijker wensen (snel iets halen ipv de koken, eens wat meer snoepen, eens teveel alcohol drinken, of andere zaken)

  Rond mijn 30ste heb ik in de hoofdstad gewerkt, daar een huis gekocht, beginnen verbouwen en ben ik zelf wat van mijn principes afgeweken. Ik dronk nooit frisdrank maar ginder hadden ze elke dag een grote karton met miniblikjes cola, men rookte en we gingen vaak iets drinken na het werk. Toen had ik op 3 jaar tijd plots 3 gewoontes die ik terug ben beginnen achterlaten. De cola heb ik vrij snel geschrapt, alcohol liet ik ook achter me (wou ik een jaar niet drinken maar dit zal wellicht blijven want ik voel me prima zonder ;-) ) en het roken heb ik even achtergelaten maar dit was echt een verslaving geworden waardoor ik terug begon en recentelijk wat meer persoonlijk werk heb gedaan hieromtrent. Even coaching gevolgd, patronen leren doorbreken en nu een stopdatum kiezen om het volledig achter te laten. Ik zal niemand meer veroordelen die in verslaving is getuimeld. . . ik heb er zelf mijn ervaringen mee, zelf in de gezondheidssector zittende. Mijn partner zie ik als niet-roker of hij wenst ook te stoppen.
 • Wat ik doe aan uiterlijke verzorging: Sauna, sport, bad met etherische oliĆ«n, ik gebruik weinig make up (wel eens fijn om er eens wat anders uit te zien als er een feestje is)
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van AmaZen LifeBanner van Jos KleijnenBanner van Praktijk voor Balans en Ontwikkeling