Home » Dating » Toon profiel

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Ik ben ontzettend monogaam en zou het zeker niet trekken als m'n partner vreemd zou gaan. Ik ga ervan uit (dat hoop ik eerlijk gezegd) dat ik dan ook in staat ben een punt achter de relatie te zetten. .
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Prima, leuk, heel gezond ook lijkt me. Niet dat we op zoek zouden moeten naar verplicht gescheiden vakanties, maar als de één ergens heen wil en de ander niet per sé, dan zou het goed zijn als je je daar niet door laat tegenhouden.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Ik heb wel wat plannen voorbereid voor die situatie. Bijvoorbeeld een centraal wonen project met allemaal mooie sociale, duurzame aspecten. Straathonden en -kattenopvang in Mexico en/of andere landen. Een basisinkomenprojectje. Wat het ook precies wordt: de miljoenen zouden beter besteed worden dan waar ze zich nu bevinden ;)
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Toen ben ik gestopt en ben ik een weg ingeslagen waar ik wel tevreden van werd.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Ariadne healing