Home » Dating » Toon profiel
Dit is   Vriendelijk60

Maak favoriet 

foto Vriendelijk60Bekijk foto's 
KreeftKreeftTijger - MetaalTijger - Metaal

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Voor mij is het vreemd gaan van de partner een signaal van onze relatie. Wat hiervan de consequentie is, zal blijken hoe we hiermee omgaan,
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Ook dit is een belangrijk aspect van een relatie waarbij de communicatie wezenlijk is. Het heeft naar mijn idee alles te maken met elkaar de ruimte geven binnen een wederzijds verbondenheid, het vinden van een balans hierin zal voortdurend in beweging zijn.
    Dit gaat naar mijn idee voorbij aan de angst, dat de ander je zou kunnen verlaten. Met die angst wil ik niet leven, wel met de gedachte dat het aangaan van een relatie een verbondenheid met zich meebrengt, die voor beiden van betekenis moet zijn. en dat gaat niet altijd vanzelf.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Naar een onbewoond eiland gaan en nadenken, wat ik met zoveel geld aan moet, .
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Weet ik niet, ik heb hier geen ervaring mee.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Dit is nu niet meer van toepassing. Ik heb geleerd, dat het soms beter is, om je problemen niet zelf op te lossen, want voor je het weet verergeren ze.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview