Home » Dating » Toon profiel

Hypothetische situaties

 • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Ik ken mezelf als een trouw persoon en vermoed dat ik iemand met dezelfde eigenschap aantrek.

  Niet dat ik mijn hele leven relaties heb gehad maar ik ben nog nooit vreemd gegaan en de inmiddels wakkere mij liegt niet. Met gevolg dat ik sommige paden niet bewandel omdat ik er simpelweg niet op zou komen.
 • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Dat lijkt me een krachtig iets. Ik meen dat ik alleen-tijd erg goed begrijp en als je weg kunt, waarom niet?

  Ik zelf ben al jaren niet meer op vakantie geweest.
  In goede tijd dien ik me in Ierland te melden bij mijn moeder en zus (met gevolg) want mijn laatste bezoek was in 2011.
  En ik wil een vriend in Rome bezoeken.
 • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Een gat in de lucht springen....morgen dan.

  Het is wel handig dat zoiets een dag van tevoren wordt aangekondigd want dan bel ik meteen het openbare zwembad (waar ik dagelijks aqua-hinkel achtig iets) dat ik het warmwaterbad voor de rest van de week af huur.
  Ik ben het soms beu dat ik maar een uurtje per dag kan...

  Maar dan, een week verder.
  Laten we hier later nog eens over hebben. Voorheen dacht ik nooit aan meer dan een ton wat hier alles zou oplossen en aanzwengelen, en nu met een miljoen denk ik, festival opzetten, pretboer, wereldreiziger....iedere keer als die vraag voorbij komt schrijf en wis ik alles....en dat zit 'm in in het woord ....morgen.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift