Home » Dating » Toon profiel

Kunst & Cultuur

 • Ik hou van lezen
 • Mijn partner houdt heel erg of van lezen
 • Mijn favoriete boeken: De hele olifant in beeld van Marja de Vries uit 2007.

  Drie keer gelezen en telkens vallen andere kwartjes.

  Verder in het algemeen: Buitenaardse boeken.
 • Mijn laatst gelezen boek: Ik ben bezig met Barbara Marciniak 'de levende bibliotheek Aarde'
 • Mijn favoriete schrijver(s): zo zit ik er niet in

  Kryon, Abraham Hicks, Bashar en Arjun zijn channels die ik op de voet volg.
  Inspirerende mensen voor mij waren en zijn: Bruce Lipton, Nasim Haramein, Brian Foerster, Dolores Cannon,David Bohm, Jiddu Krishnamurti, Sadgurhu, Eckhart Tolle, Masuro Emoto, Gregg Braden, Wayne Dyer, Deepak Chopra, Ralph Smart, Bentinho Massaro, Plato (ea), Nikola Tesla, Julian Assange, Graham Hancock, Jamie Buturff, Eric Dollard, Lilou Mace als het gaat om meer bewustzijnsvergaring en in zekere zin ook muzikanten en bands die me hielpen vormen met als resultaat wat nu ook een totaaltje van mezelf is.

  Ik vind (esoterische) Kennis gaaf.
  Let wel, ik kom niet verder dan hbo (sph) qua studie en heb geen titel of iets van dien aard. Het is allemaal begonnen nadat ik mijn (reeks van) ontwaking had. Metafysische, paranormale, planetair en interstellaire kennis. Kom maar door! Ik vind archeologische ontdekkingen gaaf. Wat zijn die piramides nou werkelijk? Ik ben nu al jaren bezig met een tijdlijn van de ware geschiedenis aan de hand van giga oude teksten die compleet uit ons moderne leven gehouden worden, zeg duizenden jaren. Er waren maar liefst vier eerdere civilisaties net zo capabel (of beter nog) dan wij. Steeds meer informatie komt vrij in het publieke domein en ik kan daarvan watertanden. :-) Het is een ware reis net als leren over kwantumkennis en multidimensionale informatie wat dan weer steevast helpt groeien in mijn besef van spirituele ontwikkeling, het dualisme verstaan en adequaat mijn verantwoording te nemen voor de opgedane kennis. I love it. Ik hoop jij ook :-)
 • Ik hou heel erg van films
 • Mijn partner houdt heel erg of van films
 • Mijn favoriete films / t.v. programma's: Ik ben van allerlei genres en volg mijn gemoed.
 • Mijn laatste film: Smallfoot.
  ...en ik ben dan wel iemand die, in dit geval, de pauzeknop indrukt om het thema liedje meteen te leren...aanstekelijke liedjes met spirituele teksten doen dat bij mij.....zo leerde ik ook Aquarius nadat ik Hair gezien had laatst.

  No way dat ik jou filmgenot verpest met zulk gedrag maar ik geef maar aan dat ik helemaal op kan gaan in een film.
 • Mijn favoriete acteurs en regisseurs: zo zit ik er niet in
 • Mijn favoriete dichters/gedichten: Ik heb voorheen veel voor dichters (en andere podiumkunstenaars) georganiseerd. Ik vind dichten sowieso top, leuk om te doen en naar te luisteren.
 • Mijn favoriete muziek: Ik ben veelzijdig hierin.
  Toch toegegeven ben ik op zoek naar teksten uit de jaren 60/70/80 die loslippig waren over de veranderende tijden zeg maar. Spirituele teksten in hits en niemand die het werkelijk begrijpt omdat het gewone volk niet de boeken las die artiesten in die tijd wel lazen...zoals ik nu ook gelezen heb.
  Starman van David Bowie of Cloudbusting van Kate Bush zijn van die bewuste liedjes waarmee veel meer aan de hand was dan gewoon maar een hitje op het repertoire.
 • Wat ik heb met beeldende kunst: De mens vind ik werkelijk, beeldige kunst.
 • Of ik van koken hou en mijn favoriete keuken: Ja ik hou van koken en van aanschuiven.
  Zo gezond mogelijk en ik ben bewuster in wording.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview