Home » Dating » Toon profiel
TweelingenTweelingenRat - WaterRat - Water

Introductie

' Ik heb zo veel meer om te vertellen dat past hier haha, dus het wordt uitdaging voor mij ! In iedere geval als je ondanks deze mini verhaal voelt dat het resoneer heel fijn met jou en bent je nieuwsgierig naar meer en foto's doen iets bijzonders met jou ?...dan bent je meer dan welkom ! :)

Spiritueel naar het leven kijken en door het leven te lopen is als rood draad bij mij. Door heel veel jaren zoektocht naar mijzelf voel ik mij flink getransformeerd. Tegenwoordig spiritualiteit is meer voor mij bewust door het leven gaan en begrijpen dat niemand anders dan ik zelf verantwoordelijkheid draag hoe mijn leven uitziet en moet ik dus opletten wat ik denk, zeg, doe en juist omgaan en met emoties. Ik heb vaak niet echt invloed op wat mij overkomt maar heb ik wel de invloed en vrije keuze hoe ik reageer en wat doet het met mij en verder met mijn leven en dat is mijn kracht en vrije wil om van deze punt mijn leven te creëren.
Ik weet al en praktiseer dat alles begin van mijzelf. Tevredenheid/geluk in het leven hangt van eigen perceptie af, alle antwoorden zitten in mijnzelf en ik heb vrije wil hoe ik op dingen reageer en wat ik in mijn leven en mijn energie toelaat. Ik oefen ook dankbaarheid voor zelfs heel kleine dingen, ik geloof dat het trekt nog meer overvloed en rijkdom, Verder ben ik steeds bewuster van matrix, in welke wij leven en zijn regels en programma’s in welke zijn wij vanaf klein geleerd om te functioneren. Het is steeds uitdaging , het luisteren naar eigen innerlijke leiding( het is nog steeds niet altijd helder voor mij) en functioneren in onze maatschappij vol van regels , programma’s en beperkingen .
Ik leef steeds meer op mijn eigen manier/wijze , bewuster, vrijer en steeds trouwer aan mijzelf. Afgelopen jaar ondanks heb ik heel weinig mensen om mij heen behalve mijn zoon van 13 jaar eerste keer in mijn leven voel ik juist niet alleen, maar gelukkig en redelijk compleet. Ik ben heel creatief, Ik ben kunst schilderes en buiten dat heb altijd iets leuk om te doen of juist niet doen, mediteren, door natuur fietsen, wandelen, inspirerende dingen op internet luisteren of lezen en nog meer. Ik heb eigenlijk veel ruimte en tijd voor mijzelf nodig. Ik hou van afwisseling, balance, harmonie en daarom af en toe vindt ik ook geweldig en geniet ook erg van contact met gelijkgestemde mensen/zielen. Ze mogen ontmoeten, zien, praten, verhalen uitwisselen, geven, nemen, verrijken, inspireren etc. Het hoeft niet elke dag, zeker niet maar toch met bepaalde regelmaat.
Fijne mens/en die hoeft ik niet overtuigen tot mijn visie, of die kijken naar mij met een twijfel of onbegrip. Mensen die kan je juist verrijken en andersom ook in onderwerpen die zo belangrijk voor mij/ons allemaal te zijn. Bevestiging is altijd heel prettig te vinden.
Ik heb veel om te delen, vertellen, liefst tijdens fijne wandeling tussen de natuur, die voor mij super belangrijk is of gewoon in knusse, gezellige thuis sfeer.
Ik ben zoals ik al zei de kunstenares, gevoelig op kleuren, schoonheid in elke vormen, wat is ook te zien op mijn doeken.
Hou van muziek, heel divers toch dagelijks luister ik vooral spirituele, ontspanning, muziek etc., Het werkt op mijn als een meditatie, verhoogt goede vibraties ! Ik ben enthousiast maar ook warm, positief, vredig, met respect naar het leven en allemaal !
Ik verschijn hier dus om gelijkgestemde zielen te vinden, mannen of vrouwen, liefst uit Noord Holland, want zo is makkelijk af en toe te afspreken.
Ik ben ook open voor nog diepere verbinding zoals een relatie, maar in dit geval wil ik het alleen als ik sterk bij iemand aangetrokken zal voelen, innerlijk en ook uiterlijk en andersom moet het echt bijzondere klik te zijn !
Zoals ik al schreef ik heb in mijn leven veel ruimte en vrijheid nodig en ik weet dat LAT relatie past het best bij mij of tenminste bij eerste fase van relatie. Toch sluit ik op langere termijn niks uit, ook niet samen wonen, wie weet ?


Lieve, warme groet,

Kamila Ewa'
 • Ik ben een vrouw
 • Ik ben 46 jaar
 • Jouw leeftijd doet er voor mij niet toe
 • Ik zoek iemand voor een serieuze relatie of een vriendschap
 • Mijn lengte is 170 cm
 • Jouw lengte maakt me niet uit
 • Ik heb een normaal postuur
 • Ik heb zelf kind(eren)
 • Ik woon in de provincie Noord-Holland
 • Ik heb als sterrenbeeld Tweelingen
 • Ik heb als chinees sterrenbeeld Rat - Water
 • Ik heb geen kinderwens
 • Ik ben van O-Europese afkomst
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Webshop Boeddha Online