Home » Dating » Toon profiel

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Vreemdgaan is liegen. Als dit gebeurt, dan is het over voor me.

    Een relatie openen kan wel, maar altijd in openheid en eerlijkheid. Non-monogamie is niet vreemdgaan als je eerlijk bent met elkaar. Ik vind monogamie geen vereiste, eerlijkheid wel.

    In alle gevallen is 100% eerlijkheid noodzakelijk voor mij.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: Ik sluit het niet uit, maar als ik in relatie ben, dan wil ik liefst zoveel mogelijk samen doen. Reizen lijkt me iets om samen te doen.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Niets anders dan nu. Ik wil vrijheid en financiĆ«le onafhankelijkheid. Daar heb ik geen miljoenen voor nodig. De keuzes maken die ik wil maken, los van geld, tijd of vorm is voor mij miljonair zijn.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Lekker als we het samen kunnen toepassen en uitproberen. Ik hou van een seksueel zelfbewuste vrouw.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Niet van toepassing, want ik heb mijn eigen bedrijf. Ik ben wel iemand die makkelijk kan veranderen. Als ik een andere weg op wil, dan doe ik dat.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van ParaviewBanner van A Healthy Life