Home » Dating » Toon profiel

Maak favoriet 

foto SpiritOfPeefoto SpiritOfPeefoto SpiritOfPeefoto SpiritOfPeeBekijk foto's 
KreeftKreeftDraak ~ HoutDraak ~ Hout

Hypothetische situaties

  • Als mijn partner vreemdgaat, betekent dat voor onze relatie: Het zegt iets over de relatie. Het ligt meestal niet specifiek aan een van beide partners, maar is een samenspel tussen beiden, waaruit het vreemd gaan voort vloeit.

    Het hoort niet, maar ik kan het wel begrijpen. Ik veroordeel het niet meer. Het is voor mij wel een teken dat er werk aan de winkel is: de vertrouwensband is gebroken en het herstel daarvan vergt introspectie van beide partners, ieder op z'n eigen manier. Dat ik begrijp waarom het gebeurt, neemt niet weg dat het behoorlijk pijnlijk kan zijn.
  • Wat ik vind van alleen op vakantie gaan: prima.
  • Wat ik doe als ik morgen plotseling miljonair zou zijn: Een eigen huis kopen, liefst met een therapieruimte en meditatieruimte er bij en / of een zaal voor groepswerk. Liever nog: een multidisciplinair spiritueel / therapeutisch centrum opstarten.

    Apparatuur kopen voor Jaya Ram.
  • Wat ik ervan vind als mijn partner vaak erotische literatuur leest: Op zich maakt het me niet uit, zolang het maar geen uiting is van onverwerkte dingen uit het verleden, een tekort of een soort afreageren.
  • Wat ik doe als ik niet meer tevreden ben met mijn werk: Ik heb mijn eigen bedrijf en niet echt vast werk meer. Op zich heb ik wel de neiging om me aan 'veiligheid' vast te houden, maar het leven brengt me er steeds meer toe om veiligheden los te laten en te doen waarvan ik voel dat dat de juiste weg is. Ik laat niet altijd even makkelijk los, maar volg uiteindeiljk toch mijn hart.
Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Restorative Yoga