Home » Overig » Testimonials

Met enige regelmaat vertellen de leden van netsamen wat ze van deze site vinden. Soms in reacties naar het team van netsamen, soms op het prikbord. Hier lees je een aantal van deze reacties.

N.B. Deze reacties zijn letterlijk afkomstig uit het publieke deel van netsamen of geplaatst met toestemming van de betreffende persoon en op geen enkele wijze aangepast.

Spirit2

Ik heb dit al eerder gemailed aan jullie: prima site. Houd deze identiteit (spiritualiteit, open benadering, technisch goed hanteerbaar) in stand.

Dus, ga zo door. Ik heb een fantastische vrouw ontmoet via NetSamen.

Dank en vriendelijke groet. Spirit2

Spirit2

"ik ben slechts 1 maand betaald lid op NetSamen: een degelijke datingsite, overzichtelijk in gebruik en 'goed niveau' van leden. Ik zal zeker reclame maken voor jullie. Toch ga ik (zeer waarschijnlijk) stoppen. Binnen twee weken heb ik een geweldig contact gekregen met iemand van NetSamen.
Tip voor jullie (uit dankbaarheid): zorg dat je het niveau vasthoudt - hoe dan ook. Er is zoveel 'rotzooi' in datingsite-wereld. Jullie kwaliteit is jullie kracht en intrinsieke reclame. "

SjoerdA

"Ja, ik heb iemand ontmoet via Netsamen. Iemand waar ik zeer gelukkig mee ben. Dankdankdank Netsamen! Ik ben erg erg BLIJ!" SjoerdA bij uitschrijving

Galene

"Ik ben hier nieuw en wil even zeggen dat ik verrast ben door de opzet van deze datingsite. Er is met aandacht en zorvuldigheid over nagedacht. Dat ervaar ik als zeer prettig, respectvol en uitnodigend; ook in de prijs. Ik ben dan ook nu van harte betaald lid.
Mijn complimenten,
gr. Galene'"

Wijnand1

"Ik had eigenlijk geen hoge verwachtingen van NetSamen. Een vrouw op een andere datingsite attendeerde mij op jullie site. [...] Daarnaast begrijp ik dat de dagen die ik nog als full member (of heet dat hier niet zo?) ben ingeschreven, alleen omlaag gaan als ik inlog,... Fijn!!! Het doet me goed om te voelen dat hier niet alleen maar zakelijk wordt gedacht. Dat het er hier om mensen gaat en hoe die bij elkaar te brengen. Misschien is het wel helemaal niet zo (dacht hij achterdochtig :) maar zo voelt het voor mij wel.

Kortom: ik vind jullie site heel goed, beleef er veel plezier aan!! Fijn dat jullie er zijn!

M.vr.groet, Wijnand1"

nien23

"Netsamen was en is de perfecte ontmoetingssite voor eerlijke, open minded en spiritueel ingestelde mensen met de juiste waarden en wij bevelen jullie overal aan:) Wij hopen van harte, dat vele mensen kunnen gaan zeggen, wij zijn net samen dankzij netsamen... Nien23 en Kanyunl"

Scorpio59

"Hallo Team NetSamen, Nadat ik 1 dag zichtbaar op jullie site heb gestaan, reageerde iemand op mijn profiel. In een vliegensvlug tempo werd duidelijk dat er een absolute klik was tussen ons. We zijn beiden nog nooit zo verliefd geweest. Daarom hebben we ons uitgeschreven en willen wij jullie hierbij bedanken voor de fantastische site. "

Stekkie

"Beste mensen van Netsamen.

Hierbij wil ik mij afmelden als lid van Netsamen.
Dankzij jullie site hebben ik en friscof een relatie gekregen en zij zijn zeer gelukkig met elkaar.
Hartelijk dank voor de mogelijkheid, de kans die wij hebben gekregen om elkaar te leren kennen.
Ga zo door met jullie fantastische site, de site is zeer uitgebreid en geeft een goed inzicht in de mens, die zich hierin voorstelt aan de ander.
Ik hoop, dat er nog veel gelukkige stellen uit voort mogen komen.

Hartelijke groet,
Stekkie"

Manannann

"Ook al zou er weer een relatie ontstaan in mijn leven, ik wil echt lid blijven van ns. Als je veel alleen bent zoals ik dan is het gewoon hartstikke fijn om in contact te komen, te blijven, en van gedachten en gevoelens en ideeeen te wisselen met anderen op deze site.
Ik ben nu al 2 jaar met heel veel plezier lid. Hartstikke bedankt voor juliie inspanningen en heeel veel succes met de voortzetting en verdere verbeteringen van de site."

Nauske

"Alles is helemaal naar wens, wat een prachtig initiatief hebben jullie genomen! Het is werkelijk een verademing ten opzichte van "gewone" datingsites, dank je wel! Wat ik trouwens ook heel mooi vind en wat mij jullie oprechtheid ook laat zien, is dat je alleen de dagen dat je echt online bent, rekent. "

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy Life