Met enige regelmaat vertellen de leden van netsamen wat ze van deze site vinden. Soms in reacties naar het team van netsamen, soms op het prikbord. Hier lees je een aantal van deze reacties.

N.B. Deze reacties zijn letterlijk afkomstig uit het publieke deel van netsamen of geplaatst met toestemming van de betreffende persoon en op geen enkele wijze aangepast.

Rene

Beste Netsamen community. Ik ben zeer tevreden met de datingsite waarbij gelijkgestemden op een respectvolle manier met elkaar in contact kunnen komen.
Ook de abonnementsvormen incl. Strippenkaart zijn erg goed.
"Liken" zonder bericht is terecht niet mogelijk. Dit stond me bij Lexa waar dat dus wel kan erg tegen. Het wordt dan een vleeskeuring en het profiel wordt dan vaak niet eens gelezen. Bij Netsamen is dat dus veel beter! Ook de agenda en de relatiecoach zijn goede extra's. Ik ga ook met Kim Hartgers spreken. Er is één puntje: videochatten zou erg welkom zijn. Zeker omdat leden soms ver van elkaar wonen. Ik heb overigens al een lieve vrouw via jullie site ontmoet. Hartelijk dank voor jullie prachtige initiatief destijds om een datingsite voor spirituele mensen te ontwikkelen.

Top

Maikel

Met in gang van vandaag zeg ik mijn lidmaatschap bij Netsamen op omdat ik een partner gevonden heb.
Ik heb genoten van uw website, en vind het de prettigste datingwebsite waar ik gebruik van heb kunnen maken! Hartelijk dank daarvoor.

Met vriendelijke groet.
Spiritzoeker

Pascalie

Hallo,

Wij willen Netsamen graag bedanken voor onze vruchtbare ontmoeting en gaan graag verder zonder behoud van lidmaatschap. Dank voor de jaren,

Goede groetjes,

Pascalie en Simplicissimus

Diana

Namaste Lezer

Helemaal Happy! We vieren deze dag ons één jarige relatie. Dank zij Netsamen hebben we elkaar leren kennen. Het was een donderslag bij heldere hemel toen wij elkaar voor het eerst ontmoeten !.

Zelf was ik nogal sceptisch over datingsites. Op een laconieke moment heb ik me ingeschreven en na twee dagen had ik een mail contact met mijn huidige partner. Hij zelf stond al een half jaar ingeschreven.

Dus beste lezer geef de moed niet op als het even duurt alvorens je de juiste partner ontmoet. Het is zeker een goede invalshoek om op Netsamen ingeschreven te staan!

Hartegroet Cor en Diana.

Lique78

Beste lezer van het net-samen-team,

ik heb slechts kort actief van jullie website gebruik gemaakt. Eind november had ik mn eerste date; degene met wie ik nu 3 maanden "verkering" heb;-)
Inmiddels ook al aan wat andere vrienden en collega's de tip gegeven van deze site gebruik te maken.
Bedankt voor het gebruik maken van jullie fijne website met leuke profielen/ mensen. In de maand oktober/ november heb ik wat prettige berichtjes/mailcontact gehad.
Ik zou me graag willen uitschrijven op de website en wie weet tot een andere keer.

Met vriendelijke groet

Violine

Het was een buitengewoon avontuur, al is het nog niet helemaal goed gekomen. Dankzij netsamen ben ik iemand anders geworden.

Vooral doorgaan daar!

Violine na uitschrijving

Jessica33

Ik heb een hele fijne relatie via Netsamen! Dus bedankt dat jullie er zijn en iedereen ook veel geluk gewenst!

Faith7

'Ik wil jullie laten weten dat ik via netsamen een mooie, lieve vriend heb gevonden en dat dit de reden is dat ik de site niet of niet veel meer bezoek. Dus bedankt en een opsteker voor jullie en de site!
Vele groeten,

Faith7'

PeterR

'Ik heb iemand ontmoet via NetSamen. Het lijkt de liefde voor mijn leven, dus dank voor jullie goede werk.

Hartelijke groet
PeterR'

Kervel

Dankjulliewel, net toen ik stopte met zoeken vond ik wat ik nodig had.

Groet en warmte, Kervel