Streling, 18 oktober 2022

Maak favoriet 

foto Streling

Vrijheid is je geboorterecht

We zijn zowel individu als collectief. Dat kun je voelen en merken in verbinding met jezelf. Je voelt het in verbinding met de ander wanneer die synchroniciteit plaatsvindt. En het beste voorbeeld die ik kan bedenken is tijdens een event wanneer een grote groep mensen aanvoelt als één. De pijn van deze wereld . . en dat is een collectieve pijn . . is dat veel individuen die verbinding nog niet ervaren.

Het geboorterecht van elk mens, is veiligheid, een veilige thuishaven. Als daar niet in voorzien kan worden, dan raak je verdeelt van binnen. Die innerlijke verdeeldheid kan voor veel onrust en chaos zorgen en wanneer je zelf in pijn bent, dan is de kans groot dat je jezelf en anderen pijn doet. Nu ik meer en meer verbinding met mezelf ervaar en dat alleen maar toeneemt, weet ik dat dit voor iedereen ook mogelijk is. Elk individu en niemand uitgezonderd, ongeacht hoe de omstandigheden ook zijn. Geloof en hoop in jezelf is het meest prachtige en krachtige stukje gereedschap. Er zijn er die dit ervaren als arrogantie, maar zij ervaren die grootsheid in zichzelf nog niet.

Ga de shit aan met jezelf. Ga de drek aan. Ga het (diepe) tranendal door en ik beloof je, hoe kort of lang dat ook mag duren, dat er licht is aan het einde van de tunnel en de prijs die op je ligt te wachten, is dat stukje paradijs waar we allemaal zo naar hunkeren, maar waarvan we dachten dat het niet mogelijk lag of elders lag . . en niet bij jezelf.

. . Vrijheid is je geboorterecht . .

768 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?