yin_yang, 12 december 2021

Maak favoriet 

foto yin_yang

Zelluf doen. . .

In deze bijzondere tijd van leven, realiseerde ik mij tijdens de afwas, hoeveel aardse energie zou het schelen als iedereen weer met de hand, met menselijke energie zou gaan afwassen / huishouden?
Dit scheelt in de energierekening, in de aanschaf van een apparaat qua en zeker ook grondstoffen enz. En nog een voordeel, weer een rondje sportschool minder want je beweegt je lichaam al zelf :)

Ik ga maar eens bewust beleven wat ik apparaten laat doen, wat voor voordeel dat op alle vlakken heeft, niet alleen voor mijzelf maar voor de algemeenheid van al het leven op aarde.

Zo verbaas ik mij steeds meer over producten in bijv. een supermarkt, iets wat eigenlijk makkelijker zelf te maken is dan het vanuit een fabriek via distributie en winkels te kopen. Bijvoorbeeld pannenkoeken, soep e. d.
Hier weer bewuster naar gaan leven, is mijn streven.

Groot nadeel is dat vele mensen niet eens meer lijken te weten hoe ze dit zelf kunnen bereiden, op de meeste scholen wordt dat niet meer geleerd en thuis lijkt uit eten gaan, het summum van goed leven.

Echt wel een voordeel van deze tijd van leven, mensen wordt de kans gegund weer zelf te gaan beleven wat zelluf doen voor genot kan geven.

Vertel, doe je veel bewust zelf?
Of juist niet, want. . . . . . ?

551 keer bekeken


Ben jij spiritueel ondernemer?