Home » Vriendschap » Forum » Spiritualiteit
Leeuw62, 5 september 2019

Maak favoriet 

foto Leeuw62

Spiritualiteit

Hallo allemaal,

Vanuit mijn Ware Zelf, de stille ruimte van 'Being' achter alle vorm wordt alles gezien, waaronder de persoonlijkheid met alle bijbehorende gedachtes, gevoelens en overtuigingen.

De ruimte, stilte, vrede en kracht die er stroomt vanuit dat Zelf is onmetelijk en geeft je een Vertrouwen en Rust waarin je het Leven kunt laten leven zonder dat 'ik' daar tussen zit. Natuurlijk vind deze er wel wat van, maar dat wordt gezien door het Zelf.

De mind vindt van alles, was de hele dag door aan het woord, nu gelukkig steeds minder en ik geloof er geen snars meer van :-) Wat een opluchting! Maar ja, dan is er toch die gedachte: 'wat als ik iemand kan vinden die ook op dit pad is? Die snapt waar ik het überhaupt over heb?' Het Leven zichzelf laten leven betekent natuurlijk ook hierin Vertrouwen hebben en ik kan daarin ook wel rusten.

Dan kun je natuurlijk vinden: 'ja maar als je dit zo beleeft kun je je toch niet alleen voelen, als je alles bent?' Dat klopt. . .

En toch is er een beetje nieuwsgierigheid naar diegenen die dit ook zo ervaren. Familie en dergelijke vertel ik hier niets (meer) over want die verklaren me voor gek of denken dat ik bij een enge sekte zit. En gelukkig kan ik ook zien dat dit mijn eigen onbewuste overtuigingen zijn die naar me worden gespiegeld, dus laat ik ze voor wat ze zijn en geef ze over om niet meer in te geloven.

Dus; gewoon benieuwd naar reacties en alles is natuurlijk helemaal prima.

478 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview