Home » Vriendschap » Forum » Spiritualiteit

Inzicht in communicatie 💗

Inzicht in communicatie.

Dit is wat je ziet: jou bewuste delen zien helder in de ander wat je herkent in jezelf op jou manier. Je ziet ook de ander maar kan alleen voor jezelf voelen en begrijpen met je eigen capaciteit. . Meegenomen jouw bewustzijn, en door schade: "ongehealde" delen: Onbewustzijn.

Het doel is in het contact met de ander om naast elkaar in liefde en respect te reflecteren: en daarvan te Healen, Groeien, En leren: elkaars schade ook te herkennen en daarop te anticiperen. .

Zijn/Haar bewuste delen zien op zijn beurt helder in jou wat iemand herkent in zichzelf op zijn manier. Hij ziet ook jou maar kan alleen voor zichzelf voelen en begrijpen met zijn eigen capaciteit. . Via zijn heldere bewustzijn, en door schade: "ongehealde" delen: Onbewustzijn. (daardoor zie je dus niet alles helder, wat men niet weet als de eigen schade bvb verborgen is en daardoor nog ongeheald is)

Het komt aan op: veel veel veel luisteren; degenen zijn denkpatronen en morele waardigheden ontdekken; en via dat kanaal met die gene te praten. En Altijd te refereren op wat dat wat diegene belangrijk vind.

En via die weg bouwen. . alle geloven en leefwijzen tot aan democratie zijn in de kern gelijk aan elkaar. . . daarom kun je altijd iemand het best benaderen via zijn eigen inzichten. . welke je ook weer terug vind in je eigen kernen.

224 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van A Healthy LifeBanner van Paraview