Home » Vriendschap » Forum » Spiritualiteit

Gedachten manipulatie is dat oke of niet?

LONDEN - De toch al loodzware baan van de Britse premier Theresa May is nog iets zwaarder geworden. Ook Uri Geller bemoeit zich nu namelijk met de brexit. In een brief aan de Britse premier schrijft de illusionist dat hij een Engelse stap uit de Europese Unie niet kan toestaan, ook al mag hij May graag.

Geller schrijft dat hij May de kans geeft om de brexit af te blazen. Luistert zij niet, dan neemt hij drastische maatregelen. "Ik waardeer je enorm", schrijft Geller in de brief die is gepubliceerd door de Britse krant The Jewish Telegraph. "Toch zal ik je telepathisch van de brexit weerhouden - en geloof me, tot iets dergelijks ben ik in staat. "

De Brits-Israƫlische Geller, bekend van de gebogen lepels, zet zijn dreigement kracht bij door een eerdere prestatie te benoemen. Geller is naar eigen zeggen ooit door een Amerikaanse senator gevraagd het brein van een hoge Sovjet-onderhandelaar "te bombarderen", zodat de Sovjets een kernwapenovereenkomst zouden tekenen. Geller voltooide zijn missie naar eigen zeggen met succes.

456 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van ParaviewBanner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschrift