Home » Vriendschap » Forum » Spiritualiteit

Leeuwenpoort 8-8-2018; “Grote transformatie”

Op 8 augustus a. s. is er de opening van de ”Leeuwenpoort”. Er is dan een sterke werking van de Leeuw-energie, waarbij de eigenschappen van de Leeuw versterkt gaan worden. Dit is voor veel mensen de aankondiging van een nieuwe fase, waarin zij meer naar voren gaan treden, meer in hun kracht gaan staan. En een fase waarin grote veranderingen gaan plaatsvinden. De Leeuw is een sterk en krachtig dier, trots, zelfbewust en vol zelfvertrouwen. Het zelfbewustzijn, de Zon en het hart horen bij de Leeuw. Jouw wilskracht wordt dan ook sterker en de wil om te gaan doen waar jouw hart ligt. De Leeuw is een vuurteken en de vuurenergie wordt versterkt. Dat betekent ook dat er letterlijk ook meer branden kunnen uitbreken.
Op 8 augustus staat de Zon en Mercurius(retr) dicht bij elkaar. Venus (vrouwelijk) maakt een mooi aspect met Mars (mannelijk) en maakt Venus een mooie verbinding met Cheiron (planeet van genezing). Uranus is retrograde gaan lopen de dag ervoor. Deze planeetstanden beïnvloeden de werking van deze Leeuwenpoort.
Ook voor tweelingzielen heeft deze Leeuwenpoort een sterke uitwerking en komen in een nieuwe fase van krachtige transformatie.

496 keer bekeken

Terug naar boven
 
Gelijkgestemde netsamen partners
Banner van A Healthy LifeBanner van Spiegelbeeld tijdschriftBanner van Paraview